Άρης: Συζητά φιλικό με τη Γαλατασαράι

Ο Άρης είναι σε διαπραγμάτευση με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τη διεξαγωγή αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συλλόγων επί αυστριακού εδάφους

Ακόμη πιο δυνατό αντίπαλο, από τους τρεις που έχει βρει ήδη, αναζητά ο Άρης για διεξαγωγή φιλικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, όταν βρεθεί επί αυστριακού εδάφους. Συγκεκριμένα, μπορεί οι “κίτρινοι” να έχουν συμφωνήσει ήδη με τους Ερυθρό Αστέρα, Λοκομοτίβ Μόσχας και στο πλάνο τους να είχαν και την Αούστρια Βιέννης, όμως, στη συζήτηση έχει μπει πλέον για τα καλά η Γαλατασαράι!

Με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης οι άνθρωποι του Άρη είχαν διαπραγμάτευση από μέρες πριν, όμως, αυτή πάγωσε, καθώς οι ημερομηνίες δεν έμοιαζαν να ταιριάζουν. Το τελευταίο διήμερο, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία για διεξαγωγή φιλικού. Μένει να επέλθει οριστική συμφωνία, για να ακολουθήσει κι η επίσημη ενημέρωση.

Αν συμφωνήσουν τελικώς οι δύο πλευρές, θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Άρη, ειδικά σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να είναι το δυνατόν πιο έτοιμη για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο την Αστάνα, για το Europa Conference League. Κι αυτό, διότι η Γαλατασαράι θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε γίνεται αντιληπτό πόσο δυνατό θα είναι το τεστ για τους “κίτρινους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.