Εισήγηση για απαλλαγή Μελισσανίδη και πρόστιμο σε ΑΕΚ

Την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη αντί για ισόβιο αποκλεισμό στην υπόθεση της ΑΕΚ στις εκλογές των Ενώσεων πρότεινε ο εισηγητής κ. Αθανασίου. Τι λέει η πλευρά της Ένωσης.

Η υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τις εκλογές στις Ενώσεις συνεχίζεται με την ακροαματική διαδικασία την Τρίτη να φέρνει… ανατροπές μετά τη νέα εισήγηση του Ανδρέα Αθανασίου.

Ο κύριος Αθανασίου πρότεινε την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη που ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στις πράξεις του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ αρχικά είχε προτείνει τον ισόβιο αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο.

Σε ότι έχει να κάνει με την τιμωρία της ΑΕΚ η αρχική εισήγηση ήταν -10 βαθμοί αλλά ο κ. Αθανασίου πρότεινε τελικά πρόστιμο 20.000 ευρώ «για πειθαρχικές παραβάσεις του εν τοις πράγμασι αξιωματούχου της Γιάννη Παπαδόπουλου. Η ευθύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την εισήγηση για τον κ. Μελισσανίδη, περιορίζεται στη σύνδεση Παπαδόπουλου ως αξιωματούχου αυτής» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η τελική εισήγηση του κ. Αθανασίου:

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: Απαλλαγή αντί για ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ

Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας, Νίκο Αυλωνίτη: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Για Άγγελο Δανιήλ (μέλος ΕΠΟ, πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας) και Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαϊας): Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Για όλους η αρχική εισήγηση ήταν ισόβιος αποκλεισμός.

“Μέχρι τέλους για την εξάλειψη αυτής της συκοφαντικής αθλιότητας”

Μετά την απαλλακτική εισήγηση του Ανδρέα Αθανασίου για Δημήτρη Μελισσανίδη και ΑΕΚ, η “κιτρινόμαυρηΠΑΕ κατέθεσε τη δική της θέση για την όλη υπόθεση δηλώνοντας αποφασισμένη να πάει μέχρι το τέλος για την δικαίωσή της.

«Από μόνο του το γεγονός ότι κατέπεσε -πριν από την τελική απόφαση- σε μεγάλο βαθμό η εισήγηση Αθανασίου για την αστεία υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας περί γελοίας σκευωρίας που από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη αυτής της συκοφαντικής αθλιότητας και είμαστε σίγουροι ότι η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα καταρρίψει την αστεία εισήγηση στην ολότητά της. Δεν θα μείνει η παραμικρή σκιά. Η αλήθεια θα λάμψει πανηγυρικά» αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.