(Super League K19) Άρης – ΠΑΟΚ 0-1 : Νίκη «τίτλου» στην Πυλαία! (hls)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ19 πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ μετά την σπουδαία, όσο και δύσκολη νίκη επί του Άρη με σκορ. 1-0. Το πολύτιμο γκολ σημείωσε ο Γκορτζετζιάνι στο 39'

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά μπήκε αποφασισμένη να επιβάλλει τους όρους της στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό όταν με μακρινό σουτ του Κορτζιάνι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παρίση.
Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά μπόρεσαν οι «κίτρινοι» να αναστυνταχθούν δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν με τον Σάϊμπερτ (10’, 19’).
Στο 26’ ο Κούτσιας «τρύπωσε» στην άμυνα του Άρη και με πλασέ, έπειτα από λάθος απόκρουση, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Παρίση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ!
Για να φθάσουμε στο 39’ όταν από ωραία σέντρα του Γρόσδη, ο Γκορτεζιάνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
Στην συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έδειχνε το ξεκάθαρο «πνεύμα» του και την συγκεκριμένη φιλοδοξία του στο ματς, διατηρώντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα μην επιτρέποντας στην αντίστοιχη ομάδα του Άρη να αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης ανέβασε στροφές πιέζοντας για την ισοφάριση με βασικό άξονα τον Αλτιτζή, όμως ο γκολκίπερ Μπαλωμένος όταν και όπου χρειάστηκε – 83′, 85’, 90′ – απέκρουσε αποτελεσματικά!

Με αυτή την επιτυχία ο «δικέφαλος» κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο, σε ένα πρωτάθλημα που λόγω της πανδημίας διεξήχθη σε 13 αγωνιστικές – κι όχι δύο γύρους – καθώς έφτασε τους 34 πόντους, μια στροφή πριν το φινάλε, έχοντας και το πλεονέκτημα στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.