Άρης: Με Ροζ και Τζέγκο στο… βουνό!

Με 19 παίκτες στην αποστολή πηγαίνει αύριο (19/6) ο Άρης στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, με τους τραυματίες Ροζ και Τζέγκο να συμμετέχουν

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ξεκινάει αύριο (19/6). Οι “κίτρινοι” αναχωρούν το πρωί για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 26 Ιουνίου, με το βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση. Την αποστολή της ομάδας, που απαρτίζουν 19 παίκτες, ακολουθούν και οι τραυματίες Λίντσεϊ Ροζ και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι θα συνεχίσουν εκεί την αποθεραπεία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει σχετικά:

“Προπόνηση πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (18/6) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ενεργοποίηση, προσαρμοστική προπόνηση δύναμης και αερόβια τρεξίματα το πρωί, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική το απόγευμα), με τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Matilla, Mancini, Jeggo, Sundgren, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν οι Cristian Ganea (είχε επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας), Χρήστος Μαρμαρίδης (είχε υποχρεώσεις με την ομάδα Κ19) και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης (είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου).

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου και θα καταλύσει -για μια ακόμη χρονιά- στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.