“Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για Γιουνούς Μάλι!”

Τούρκικο ΜΜΕ αναφέρει σήμερα (17/6) ότι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Γιουνούς Μάλι από την Τράμπζονσπορ

“Τρεις μνηστήρες για τον Yunus Malli” είναι ο τίτλος τούρκικου ΜΜΕ σήμερα (17/6) και όπου μνηστήρες η αναφορά είναι για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό! Το δημοσίευμα λέει ότι ο παίκτης δεν βρήκε χώρο στην Τράμπζονσπορ, με αποτέλεσμα να θέλει να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα και να βρίσκεται σε επαφή με τους τρεις ελληνικούς συλλόγους.

Συγκεκριμένα, λέει το ρεπορτάζ:

“Διαπιστώθηκε ότι ο Yunus Malli, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της Trabzonspor, βρίσκεται σε επαφή με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Υποστηρίχθηκε ότι ο Yunus Malli, που δεν μπορούσε να βρει αυτό που έψαχνε στην Trabzonspor, ψάχνει μια ομάδα στην Ελλάδα…

Αναφέρθηκε ότι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε τον Μπελχαντά από την Μονπελιέ, και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πούλησε τον Πέλκα στη Φενερμπαχτσέ, θέλουν τον Yunus. Οι γείτονες πληροφορήθηκαν ότι ο Yunus είναι δυσαρεστημένος, επειδή ήταν πίσω από τον Μπακασέτα την περασμένη σεζόν, και ότι έχασε την ελπίδα για τη φανέλα μετά την άφιξη του Χάμσικ. Ακόμη, οι πληροφορίες λένε ότι ο Yunus έλαβε προσφορά από τον Ολυμπιακό, ενώ έπαιζε στην Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν την αποδέχτηκε.

Άλλη πηγή αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρκετή οικονομική δύναμη για να καλύψει το αντίτιμο της μεταγραφής που θα ζητήσει η Trabzonspor. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αναφέρθηκαν ότι είναι πιο πιθανοί υποψήφιοι για τον Yunus”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.