ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται στην Αθήνα.

Η νέα σεζόν για την ΑΕΚ αρχίσει ουσιαστικά την Δευτέρα με τους παίκτες να υποβάλλονται στις καθιερωμένες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, όπως και τα τεστ covid19 που έχουν μπει πλέον στη ζωή μας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επέστρεψε από το Βελιγράδι όπου είχε βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές κοντά στην οικογένειά του και πλέον βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες του φυσικά.

Οι εξετάσεις των παικτών της ΑΕΚ θα αρχίσουν το πρωί της Δευτέρας και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη με την πρώτη συγκέντρωση και γνωριμία του Μιλόγεβιτς μαζί τους την Τετάρτη το απόγευμα.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται την Τετάρτη να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να καταθέσει τις πρώτες εντυπώσεις και σκέψεις του για την ΑΕΚ.

Όλο αυτό το διάστημα πάντως ο Μιλόγεβιτς δούλευε μαζί με τους συνεργάτες του για την ΑΕΚ τόσε σε μεταγραφικούς στόχους, όσο και στο κομμάτι της προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν αρχικά στο Πήλιο από τις 17 Ιουνίου και εν συνεχεία στην Ολλανδία από τις 27 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.