Αρέσει ο Παπάζογλου

Ο Σάκης Παπάζογλου φέρεται να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του Ατρόμητου, αν και σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Σάκης Παπάζογλου φέρεται να είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του Ατρόμητου, αν και σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλου, καθώς το πρόβλημα στο σκοράρισμα ήταν εμφανές και στο πρώτο ματς με τη Σαράγεβο για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παπάζογλου ήταν στη λίστα του Ατρόμητου απ’ όταν ήταν ακόμη παίκτης του ΟΦΗ και η αλήθεια είναι ότι η «κυανόλευκη» διοίκηση ήθελε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και να προσφέρει στον Γιώργο Παράσχο μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης και διαφορετικού τύπου σε σχέση με τους Ναπολεόνι, Καραμάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το όνομα του υψηλόσωμου επιθετικού επανέρχεται στο προσκήνιο με νέα δεδομένα.

Στο Περιστέρι έχουν αποφασίσει να πάρουν επιθετικό και αφού δε βρήκαν εκτός συνόρων κάτι που να… γυαλίζει, θα επιμείνουν ελληνικά. Μπορεί ο παίκτης να βρίσκεται στις ΗΠΑ με τον Ολυμπιακό για το «Guinness International Champions Cup», αλλά η παραμονή του στους «ερυθρόλευκους» μόνο σίγουρη δεν είναι.

Αν, λοιπόν, ο Παπάζογλου είναι διαθέσιμος, τότε εκτός απροόπτου ο Ατρόμητος θα ασχοληθεί μαζί του και θα έχει πιθανότατα και τον πρώτο λόγο. Άλλωστε, μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του, αλλά και να του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, εντός, αλλά και εκτός συνόρων, αφού οι «κυανόλευκοι» είναι αγκαλιά  με την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.