Μικάελσεν: «Ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι ο πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος»

Στο ότι δεν του έγινε ποτέ κρούση προκειμένου να επιστρέψει στους Πράσινους στάθηκε σε συνέντευξή του ο παλαίμαχος άσος.

Ο Γιανς Μικάελσεν αναφέρθηκε και στο ότι στη Δανία άπαντες γνωρίζουν πως η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ακόμη στάθηκε και στο ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να βρεθεί στην Ελλάδα για το Τριφύλλι και τους φιλάθλους του.

Μεταξύ άλλων μίλησε στον «OVERFM 104.9»:

Για το αν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό να επιτρέψει σε άλλο πόστο: «Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό και από καμία διοίκηση. Παρόλα αυτά νιώθω ευλογημένος και ευγνώμων για αυτά που έχω προσφέρει και αυτά που έχω ζήσει με τον Παναθηναϊκό. Η σχέση μου με τους φιλάθλους είναι εξαιρετική. Μακάρι να τελειώσει σύντομα ο κορωνοϊός για να καταφέρω να έρθω στην Ελλάδα και να συνομιλήσω με φίλους του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή σε επαγγελματικό επίπεδο ασχολούμαι με την Νίκεμπινγκ, η οποία φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού την τελευταία 10ετία: «Παρακολουθώ την πορεία του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ λυπηρό που μένει εκτός Ευρώπης. Το συζητάω και με τον Ρενέ Χένρικσεν. Όμως, θυμάμαι ότι όταν ήρθα στην ομάδα δεν είχε κάποιο τίτλο για αρκετά χρόνια, άλλα η ομάδα είχε σωστό σχεδιασμό. Η ομάδα έμενε μαζί και ενωμένοι στα δύσκολα. Αυτό την έκανε να κερδίσει το νταμπλ του 2004. Θεωρώ ότι με σωστό πλάνο και έξυπνες επιλογές ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει εκεί που του ανήκει. Στη Δανία άμα ρωτήσεις ποια ελληνική ομάδα είναι η πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη, θα σου πουν ο Παναθηναϊκός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.