Ολυμπιακός: Τι θέλει απ’ τον Κασάμι ο Μαρτίνς

Ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ποιο το πλάνο ενσωμάτωσης του 29χρονου μέσου.

Στις 11 Απριλίου ο Παϊτίμ Κασάμι ήταν καλεσμένος στην “Ώρα των Πρωταθλητών” και αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αφήνοντας τη συγκεκριμένη πόρτα… ορθάνοικτη! Όπως όλα δείχνουν η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει άμεσα την νέα απόκτηση του Κασάμι, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση στη Βασιλεία.

Να θυμίσουμε πως ο Κασάμι κυκλοφορούσε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ήταν απόφαση του τεχνικού τιμ να αποκτηθούν στη θέση του ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα. Η αλήθεια είναι πως οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα κι έτσι ο δρόμος άνοιξε για τον Κασάμι. Ο μέσος με την ελβετική υπηκοότητα πραγματοποίησε μια ιδιατέρως αποδοτική σεζόν με τη Βασιλεία σκοράροντας 13 φορές σε 33 ματς, ενώ μοίρασε τρεις ασίστ. Η Βασιλεία έμεινε στη δεύτερη θέση, πίσω από την παντοδύναμη Γιουνγκ Μπόις και ο Κασάμι ήταν ένας εκ των πλέον πολύτιμων ποδοσφαιριστών της. Χρησιμοποιήθηκε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είτε με δημιουργικό ρόλο, είτε με ανασταλτικό. Σκόραρε με σημαντική παρουσία στην καρδιά των αντίπαλων περιοχών, λόγω της πληθωρικότητας του σε σετ παιχνίδι ή σε στατικές φάσεις.

Οι θέσεις που κάλυψε με τη Βασιλεία ο Κασάμι. Πηγή: transfermarkt.com

ΔΕΙΤΕ τα δύο γκολ του Κασάμι με τη φανέλα της Βασιλείας επί της Σιόν, της πρώην ομάδας του, στις 9 Δεκεμρίου 2020.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι ακριβώς αυτά που αναζητά ο Πέδρο Μαρτίνς για να προστεθούν στο οπλοστάσιο του. Ένας παίκτης με ικανότητα συνεισφοράς τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στο ανασταλτικό σκέλος. Ταυτόχρονα ο Κασάμι επωφελείται ενός ακόμα πλεονεκτήματος. Σε σχέση με τις υπόλοιπες μεταγραφές των Πειραιωτών ξεκινάει μερικά μέτρα πιο… μπροστά την κούρσα. Ο 29χρονος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο και τους φίλους της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.