Ολυμπιακός: Στο κάδρο και πάλι η επιστροφή Κασάμι

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κινηθεί για την απόκτηση του Κασάμι και τόσο ο παίκτης όσο και η νυν ομάδα του μοιάζουν θετικοί για την ολοκλήρωση της συμφωνίας

Στο πλάνα των “ερυθρόλευκων” βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορία από την Ιταλία που προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στο λιμάνι. Μάλιστα, για στο ζήτημα αυτό μιλούν και Ελβετικά μέσα κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές των Πειραιωτών με την ομάδα και τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τη πλευρά της Βασιλείας, όπου ανήκει ο παίκτης, και δεν είναι απίθανο να έχουμε άμεσα εξελίξεις πάνω στο θέμα. Ο Ελβετός, θέλει πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα και να ξανά φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ η Βασιλεία φαίνεται πως είναι ανοιχτή στον διάλογο.

Φυσικά, η διαπραγμάτευση θα έχει θετικό αποτέλεσμα μόνο αν ο Ολυμπιακός καλύψει τις απαιτήσεις των Ελβετών καθώς ο 29χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και τη περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης