ΠΑΟΚ: Τα 5+1 συμβόλαια στο τραπέζι

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τους παίκτες για νέα συμβόλαια και επεκτάσεις συνεργασίας-Οι προτεραιότητες και η περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι με το EURO

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με παίκτες που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ έχουν μπει και αυτές στην ατζέντα.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά. Οι συγκεκριμένες συζητήσεις παρουσιάζουν και αυτές το δικό τους ενδιαφέρον όπως βέβαια και οι περιπτώσεις των παικτών που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ με μετεγγραφή. 

Ομάρ Ελ Καντουρί: Το συμβόλαιο τελειώνει αυτό το καλοκαίρι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, δεν μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος, δείχνοντας δημοσίως τη θέλησή του για την ανανέωση της συνεεργασίας με τον 31χρονο που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2017. 

Ινγκι Ινγκασον: Το συμβόλαιο του Ισλανδού δεν τελειώνει αυτό το καλοκαίρι, τελειώνει το επόμενο. Ο ΠΑΟΚ όμως θέλει να ανανεώσει με τον Ινγκασον που έκανε 39 παιχνίδια, συνολικά στη σεζόν (από αυτά τα 38 ως βασικός) και πιθανότατα θα είναι περισσότερα αν δεν έμενε εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στην τελική ευθεία της σεζόν. Οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει. 

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο ΠΑΟΚ θέλει από τώρα να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ζίβκοβιτς. Το συμβόλαιο τελειώνει του χρόνου. Ο Ζίβκοβιτς έκανε την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του με 14 γκολ και 7 ασίστ, πετυχαίνοντας καθοριστικά γκολ για τον ΠΑΟΚ -και- στην τελική ευθεία της σεζόν, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Κάρολ Σφιντέρσκι: Ο Πολωνός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11 γκολ και 7 ασίστ. Το επίσης σημαντικό για τον ίδιο -αλλά και για τον ΠΑΟΚ κατ’ επέκταση- είναι η κλήση του στην Εθνική Πολωνίας και η συμμετοχή του στο επικείμενο EURO. Το συμβόλαιο τελειώνει του χρόνου το καλοκαίρι, σε αυτή την περίπτωση πάντως, σημαντική παράμετρος είναι και το τι θα κάνει ο Σφιντέρσκι στα παιχνίδια με την Εθνική Πολωνίας, σε ό,τι αφορά στην ποδοσφαιρική, χρηματιστηριακή του αξία. 

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Το συμβόλαιο του 32χρονου τερματοφύλακα (όπως και του Ζίβκο Ζίβκοβιτς) τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου -στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου- να έχει διατυπώσει την εκτίμησή του προς το συγκεκριμένο δίδυμο που έχει στο τημ των τερματοφυλάκων. 

Υπάρχει και η περίπτωση του Ραχμάν Μπάμπα καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Γκανέζου αριστερού μπακ από την Τσέλσι στον ΠΑΟΚ.

Εδώ βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και του παίκτη αλλά είναι και οι προθέσεις της αγγλικής ομάδας.

Εκτός των παραπάνω, υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στον ΠΑΟΚ, το επόμενο καλοκαίρι, όπως είναι π.χ. των Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Σβαμπ, Ουάρντα. 

Γενικώς πάντως για όλα αυτά θα δοθεί συνέχεια και μέσα από την άφιξη του νέου τεχνικού διευθυντή και τις συζητήσεις με την τεχνική ηγεσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.