Ολυμπιακός: Η τέλεια συγκυρία για Ντελ Καστίγιο

Ποιες είναι οι συνθήκες που στέλνουν τον 25χρονο Γάλλο στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του στην καλοκαιρινή περίοδο ντύνοντας στα ερυθρόλευκα τον Ρομέν ντελ Καστίγιο της Ρεν. Ο 25χρονος Γάλλος των 99 ματς με την ομάδα του γαλλικού βορρά έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο έχει δείξει τάσης φυγής εδώ και καιρό. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Νικολάς Χολβέκ είχε ανοικτά μιλήσει για την αποχώρηση του ντελ Κατσίγιο από τον σύλλογο, καθώς θα “υπηρετήσει το κοινό καλό του ποδοσφαιριστή και του συλλόγου”. 

Ο ντελ Καστίγιο αγωνίστηκε σε 26 ματς στο πρωτάθλημα, αλλά μόνο σε πέντε από αυτά βρισκόταν στο αρχικό σχήμα. Μπορεί αγωνιστικά να είχε θετικό πρόσωπο, ωστόσο δεν κέρδισε θέση βασικού σε μια ομάδα που ταλανίστηκε από αγωνιστικά προβλήματα και τελικά έμεινε εκτός των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η συμμετοχή στο νεοσύστατο Conference League δεν συγκινεί τον ντελ Καστίγιο, αλλά ούτε η Ρεν θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή, όπως και αρκετούς άλλους, σε μια προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης. 

Νέο περιβάλλον αναζητά ο ντελ Καστίγιο! ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Για τον Ολυμπιακό οι παραπάνω συνθήκες φαντάζουν ιδανικές ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις και κυρίως με κίνητρο να πρωταγωνιστήσει. Ο ντελ Καστίγιο δεν σκόραρε φέτος στη Ligue 1, αλλά μοίρασε πέντε ασίστ και στη Γαλλία τον χαρακτηρίζουν ως αλτρουιστή, ο οποίος παίζει κυρίως για το σύνολο και όχι τόσο για τον εαυτό του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.