Άρης: Στήριξη από τους βετεράνους

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βετεράνοι του Άρη, καλούν τους φιλάθλους της ομάδας τους να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας

Οι βετεράνοι του Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία καλούν τον φίλαθλο κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να στηρίξουν την διοίκηση του Θ. Καρυπίδη και φυσικά την ομάδα τους ενόψει της νέας περιόδου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης. Μετά από μία δύσκολη σεζόν, χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας, όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά.

Είναι χαρά για όλους μας που θα βρεθούμε ξανά στο «σπίτι» μας, από την άλλη είναι και καθήκον όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Όλοι μας, ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι τη νέα χρονιά. Επιπλέον, οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μας και γιατί πέραν των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, ο κ. Καρυπίδης καλείται να πληρώσει -και- παλιές οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη δεν φέρει.

Ο σύλλογος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών θα κάνει και φέτος το καθήκον του. Είμαστε βέβαιοι ότι σύσσωμη η οικογένεια του Αρη θα στηρίξει μαζικά την ομάδα, ούτως ώστε όλη μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να καταρρίψουμε νέα ρεκόρ του χρόνου.
Ραντεβού σύντομα στο Κλεάνθης Βικελίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.