Νεντελτσιάρου: “Μισώ κάθε μορφή ρατσισμού…”

Όπως ήταν απόλυτα λογικό ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ με ανάρτησή του στα σόσιαλ έβαλε τέλος σε όλα εκείνα τα σχόλια που τον χαρακτήριζαν ρατσιστή.

Μετά τον ντόρο που έγινε και τα πολύ επιθετικά σχόλια εναντίον του, που όπως τις περισσότερες φορές ήταν αποτέλεσμα βιασύνης και κακής εκτίμησης μίας κατάστασης, για το γεγονός πως δεν γονάτισε, ως κίνηση κατά του ρατσισμού, ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει το γιατί και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά αναφέρει ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου: «Από τη στιγμή που διαπίστωσα ότι η άρνηση μου να γονατίσω, πριν το διεθνές φιλικό μεταξύ της Αγγλίας και της χώρας μου, προκάλεσε αρνητικά σχόλια προσβλήθηκα ως άτομο. Απλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής και επιπλέον μισώ κάθε είδος ρατσισμού και διακρίσεων. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι όσοι με γνωρίζουν ως άτομα και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Δεν ένιωσα ότι πρέπει να το κάνω σαν μια απλή υποχρέωση.
Η θεώρηση και η συμπεριφορά μου απέναντι στη ζωή είναι ότι τα μηνύματα που πρέπει να στείλουμε ως μέλη της κοινωνίας κατά του ρατσισμού πρέπει να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και να αφορούν κάθε έκφραση του ρατσισμού που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας. Κατά τη δική μου άποψη είναι μάλλον υποκριτικό να πιστεύουμε ότι εκπληρώνουμε το καθήκον μας ενάντια στον ρατσισμό απλά υπακούοντας μια εντολή να γονατίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.