Κ19 Λαμία-ΠΑΟΚ 0-5: Θέλει δύο νίκες σε τρία ματς για να στεφθεί πρωταθλητής (hls)

Η ομάδα των Μαλεζά-Παπαβασιλείου αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο στους τρεις βαθμούς βάζοντας ισχυρά θεμέλια για τον τίτλο

Σπουδαία και εύκολη νίκη σημείωσε η Κ19 του ΠΑΟΚ στη Λαμία επί της ομώνυμης ομάδας 5-0 πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει σχετικά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Χαρακτήρα “διαδικαστικό” έδωσε στο παιχνίδι της στη Λαμία η Κ19 του ΠΑΟΚ. Κέρδισε 5-0, παρέμεινε προφανώς αήττητη και αύξησε τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς.

Μετά και την ισοπαλία λοιπόν του Άρη με τον Ολυμπιακό, η ομάδα των Μαλεζά και Παπαβασιλείου είναι στην κορυφή με 28 βαθμούς, έναντι 25 του Ολυμπιακού και 21 του Άρη (ένα ματς λιγότερο). Το Σάββατο 12 Ιουνίου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη Σουρωτή. Χρειάζεται πλέον δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν για να στεφθεί εκ νέου πρωταθλητής.

Ο Κούτσιας άνοιξε και πάλι τον χορό των γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια στο 28′. Συνέχισε σε καλό τέμπο ο ΠΑΟΚ, απείλησε αρκετές φορές, ωστόσο καταιγιστικός ήταν στο β’ημίχρονο. Στο 46′ ο Κουτεντάκης σούταρε έξω από την περιοχή για το 0-2 και στο 67′ ο Κούτσιας εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά της μπάλας από το σουτ του Τασιούρα για το 0-3. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Σπυράκος, που αντικατέστησε τον Κούτσια και με δύο γκολ στο 85′ (ασίστ Τσοπούρογλου) και στο 91′, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Αβεντισιάν (71′ Σμυρλής), Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Γιαξής (78′ Κουλούρης), Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης (65′ Καραμπέρης), Γκορντεζιάνι, Γρόσδης (71′ Τσίκος), Κούτσιας (78′ Σπυράκος)“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.