Ολυμπιακός: Αυτά ξεχώρισε ο Μαρτίνς στον Πινακά

Τα στοιχεία που δίνουν ευκαιρία στον Δημήτρη Πινακά στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που αρέσκεται στην αξιοποίηση των νέων ποδοσφαιριστών του ρόστερ του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο πως κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο ηλικιακός μέσος όρος του Ολυμπιακού έχει κατέβει. Μετά την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες και με δεδομένη την ταυτόχρονη παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Αχμέντ Χασάν στο ρόστερ, θα έλεγε κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει στη θέση του σέντερ φορ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αν παρακολουθήσουμε την κινητικότητα σε ό,τι αφορά την απόκτηση του νεαρού Δημήτρη Πινακά της ΑΕΛ.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Από τη στιγμή που ο Ούγκο Κάιπερς έχει ειδοποιηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες πως βρίσκεται εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν, αδειάζει μια θέση στους φορ, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα παραμείνει ο Χασάν. Έτσι αν αποκτηθεί ο Πινακάς, υπάρχει περίπτωση να πάρει το χρίσμα και τις ευκαιρίες του τρίτου τη τάξει φορ του ρόστερ. Αν όμως παραμείνει ο Χασάν και ο Ολυμπιακός, έχει ταυτόχρονα στο ρόστερ τον Αιγύπτιο, αλλά και τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο, όπως είναι λογικό δεν υφίσταται χώρος και σημαντικά λεπτά συμμετοχής για τον Πινακά. 

ΔΕΙΤΕ το γκολ του Πινακά απέναντι στον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τα παραπάνω δεδομένα αλλάζουν με τη σύσταση της Β ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Πινακάς μπορεί να πλαισιώσει την αναπτυξιακή ομάδα των Πειραιωτών και ανά πάσα στιγμή να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αν αυτό καταστεί αναγκαίο. Έτσι για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή η προοπτική της παρουσίας στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μάλιστα στην ηλικία των 19 ετών είναι σπουδαία, ακόμα και αν οι Πειραιώτες είναι “γεμάτοι” στη θέση του σέντερ φορ. 

Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας μίλησε πρόσφατα στην “Ώρα των Πρωταθλητών” για το ταλέντο του Πινακά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει τον Πινακά για τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που δείχνει στη συγκεκριμένη ηλικία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επανειλημμένα ζητάει από τους νέους της ομάδας του να φέρονται και να αγωνίζονται ως “άντρες” στο χορτάρι και όχι σαν παίκτες της Κ19 που απλά παίρνουν μια ευκαιρία. Ο Πορτογάλος θέλει να βλέπει τους παίκτες αυτής της ηλικίας να αρπάζουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και ο Πινακάς τα κατάφερε φέτος με επτά γκολ σε 31 ματς. Εκτός λοιπόν από το ταλέντο, ο Μαρτίνς γοητεύτηκε και από τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά του 19χρονου φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.