TOP 10 Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται!(vid)

Είναι εκείνες οι ευκαιρίες που όλοι έχετε πει από μέσα σας ή φωναχτά "Ούτε εγώ δε θα το'χανα αυτό"! Άκπομ, Καρίμ, Χασάν και άλλοι που έχασαν τα "άχαστα"!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλες εκείνες τις ευκαιρίες που μας άφησαν άφωνους. Όταν το ballbay τράβαγε τα μαλλιά του για την ευκαιρία του Άκπομ. Όταν ο Χασάν και ο Καρίμ ήταν να έτοιμοι να πανηγυρίσουν αλλά δεν! Δέκα ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται!

Το τσαφ του Άκπομ προ κενής εστίας

Όλα τα λεφτά είναι η αντίδραση του ballboy που δεν πιστεύει στα μάτια του, όταν βλέπει τον Άκπομ μόνο προ κενής εστίας να μη βρίσκει τη μπάλα.

Εκείνη που ο Ανσαριφάρντ… “έσωσε” την εστία της Λαμίας

Τρομερή ενέργεια του Μαχαίρα, σέντρα πάρε-βάλε στον Καρίμ, για τον οποίο αρκούσε ένα φύσημα της μπάλας για να σκοράρει. Κι όμως έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

Ο Χασαααουτ!

Πιθανότατα ο Χασάν στη συγκεκριμένη φάση αιφνιδιάστηκε από το διπλό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα κι αφού βρέθηκε μόνος λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά πάνω από την εστία.

Η ευκαιρία του Μπεντινέλι

Ο Μπεντινέλι τα έκανε όλα σωστά σε αυτή τη φάση αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είχε τελειώσει διαφορετικά τη φάση για να μη δώσει την δυνατότητα στον Γκαραβέλη να παραχωρήσει κόρνερ.

Έφταιγε ή δεν έφταιγε ο Ελευθεριάδης;

Στη φάση αυτή, η μπάλα φτάνει στον Ελευθεριάδη με δύναμη μετά την πρόσκρουση στο δοκάρι. Παράλληλα γλιστρά και βρίσκει τη μπάλα με τον μηρό για να τη στείλει άουτ προ κενής εστίας. Μάλλον δεν έιναι τόσο μεγάλη η ευθύνη του.

Μουργκ σουτ, κόντρα, δοκάρι

Ο Μουργκ βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρεμ και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Αν δε σούταρε με μανία, θα είχε καλύτερη τύχη.

Από τον Μπαράλες σίγουρα περιμένεις κάτι καλύτερο

Το τελείωμα του Μπαράλες στο Βόλο σίγουρα δεν ήταν αντάξιο της ποιότητας του Αργεντινού επιθετικού. Θα τράβαγε τα μαλλιά του.

Εκείνη που αιφνιδιάστηκε ο Καρίμ

Μετά από το σουτ του Σιμάνσκι στο δοκάρι, ο Καρίμ είδε τη μπάλα πάνω του πολύ κοντά στην εστία αλλά δε σούταρε όπως έπρεπε για να σκοράρει.

Τσάμπα ο κόπος του Πίρσμαν

Ο Πίρσμαν έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από αριστερά γύρισε σωστά τη μπάλα στον Σάλιακα που ήρθε τελείως μόνος του στο δεύτερο δοκάρι απλά για να σκοράρει. Κι όμως το’χασε!

Μακέντα από την άσπρη βούλα στο δοκάρι

Επί της ουσίας δεν είναι ένα κακό πέναλτι. Στέλνει τη μπάλα στη γωνία. Εκ του αποτελέσματος όμως είναι κακό. Τί λέτε;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.