SL: Οι δέκα συν μία αποκρούσεις της χρονιάς! (vids)

Ο Σα, ο Διούδης, ο Επασί, ο Κνετ, ο Κουέστα, ο Σωτηρίου, ο Παπαδόπουλος και ο Τζολάκης εκτινάσσονται στην οθόνη σου! Bonus: H απόκρουση του Τσιντώτα στον Χατζηγιοβάνη! Εσένα, ποια είναι η αγαπημένη σου επέμβαση;

Μας στερούν την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, αλλά ας είναι. Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις είναι επεμβάσεις για highlights. Και ήταν τόσες πολλές φέτος οι εξαιρετικές επεμβάσεις που δεν ήταν εύκολο να επιλεχθούν οι δέκα καλύτερες.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας από τις παρακάτω;

Το STOP του Παπαδόπουλου τον Ξαβιέ που τελμάτωσε τον Παναθηναϊκό

Στο ματς της κανονικής διάρκειας ο Καρλίτος από αριστερά έκανε σέντρα και ο επερχόμενος ως τρέιλερ Ξαβιέρ έκανε την κεφαλιά όπως θα ήθελε για να στείλει στα δίχτυα. Αμ δε! Ο Παπαδόπουλος εκτινάχθηκε ενστικτωδώς και είπε “όχι”. Στη συνέχεια ο Αστέρας πήρε τη νίκη. Πολλοί λένε ότι αν εκεί ο Παναθηναϊκός άνοιγε το σκορ ίσως ήταν διαφορετική η συνέχεια για την ομάδα.

Το σπάνιο “όχι” του Κνετ σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί

Αν δείτε τη σέντρα του Μασούρα και την κεφαλιά του Ελ Αραμπί και πατήσετε παύση στο βίντεο, δε θα μπορείτε να πιστέψετε ότι η μπάλα δε μπήκε στα δίχτυα. Ειδικά από τη στιγμή που πρώτα σκάει στο χορτάρι!

Τζολάκης, δοκάρι, Τζολάκης!

Ο Κριζμάν του ΠΑΣ Γιάννινα απέφυγε τον Σεμέδο, σούταρε δυνατά και ο Τζολάκης απέκρουσε με δυσκολία. Η μπάλα πήγε στο δοκάρι και εν συνεχεία κινήθηκε στη γραμμή με πορεία προς τα δίχτυα, ωστόσο ο Τζολάκης πρόλαβε να την μπλοκάρει στην επιστροφή του στην εστία. Διπλή επέμβαση που θα θυμάται ο νεαρός.

Ο Σα στο γάμα της εστίας!

Με το σκορ στο 1-0, η ΑΕΛ επιχείρησε να βγει μπροστά. Στο 32′ ο Ηλιάδης έπιασε ένα τέλειο σουτ που έστειλε τη μπάλα προς το γάμα της εστίας του Σα, ο οποίος όμως εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και με το δεξί χέρι παραχώρησε κόρνερ. Εντυπωσιακή.

Ο Σωτηρίου σε επέμβαση καριέρας απέναντι στον Τζόλη

Η κεφαλιά του Τζόλη με λόμπα προς το γάμα της εστίας του Σωτηρίου δε θα μπορούσε να έχει αποσοβηθεί αλλιώς. Δείτε τον Σωτηρίου να ίπταται για να μην επιτρέψει στη μπάλα να μπει στα δίχτυα. Πιο “γάμα” δε μπορούσε να πάει η μπάλα.

Ο Επασί ως “από μηχανής θεός”

Από κοντά ο Αϊτόρ δε μπόρεσε να νικήσει τον καλά τοποθετημένο Επασί στο ματς με τη Λαμία. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σηκώθηκε άμεσα και είδε τον Μακέντα να οπλίζει έτοιμο να σουτάρει και να πανηγυρίσει. Σούταρε, αλλά δεν πανηγύρισε όπως όλοι νόμισαν. Το χέρι του Επασί, ως από μηχανής θεός, έστειλε τη μπάλα κόρνερ και κράτησε ως το τέλος το 0-0 στη Λεωφόρο.

Ο Κνετ απέκρουσε τέλειο πέναλτι με τα δύο χέρια!

Σε μια σπάνια επέμβαση πέναλτι επιδόθηκε ο Κνετ στο ματς με την ΑΕΛ. Εν πολλοίς αυτή η επέμβαση κράτησε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Ο Πινακάς εκτέλεσε ένα τέλειο πέναλτι πλαϊνό δίχτυ, με τον Αυστριακό να εκτινάσσεται και να αποκκρούει με τα δύο χέρια. Τέλειο!

Η απίστευτη επέμβαση του Κουέστα στον Μπαράλες!

Πατήστε play και δείτε την απίστευτη επέμβαση του Κουέστα στον Μπαράλες. Ενστικτώδης. Διπλή. Απίθανη.

Επέμβαση του Διούδη να λέει και στα εγγόνια του!

Ο Μπρούνο ΓΚάμα εκτέλεσε φάουλ πάνω από το τείχος με πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Η εκτίναξη του Διούδη είναι από τις καλύτερες στιγμές που είδαμε φέτος. Δείτε την στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης στα παρακάτω highlights.

Εκείνη που ο Σα νίκησε τον Βιγιαφάνιες από την άσπρη βούλα

Τα προσόντα του Σα δεδομένα. Η ευχέρεια του Βιγιαφάνιες στο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα επίσης δεδομένη. Ο Πορτογάλος όμως στο πέναλτι της Λεωφόρου έβγαλε όλη του την ποιότητα. Απολαύστε τον!

Bonus: Η απόκρουση της χρονιάς από τον Τσιντώτα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.