Ολυμπιακός: Χαρούμενος για τη φετινή σεζόν ο Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν εμφανίστηκε χαρούμενος για τη φετινή του παρουσία στον Ολυμπιακό, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 15 γκολ και δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του πως είναι απόλυτα χαρούμενος στο λιμάνι. Παράλληλα, ο Χασάν αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του, η οποία τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δυο μήνες.

Χαρακτηριστικά, ο Χασάν δήλωσε: “Δε θέλω να επικεντρωθώ στο γεγονός ότι έχω αδικηθεί ή αξίζω περισσότερα στην Αίγυπτο, αλλά με νοιάζει η δουλειά μου, ώστε να ανέβω επίπεδο, για να προχωρήσω σε μια καλύτερη ομάδα”.

Όσον αφορά στην περιπέτεια που είχε τόνισε: “Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο και ο Θεός ξέρει το πως θα το ξεπεράσεις. Έχασα δύο μήνες, αλλά είμαι ευχαριστημένος με όσα μου έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Θεός”.

Όσον αφορά στο μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωσε: “Εύχομαι στον Μοχάμεντ τα καλύτερα και δεν μπορώ να επιλέξω που θα πρέπει να πάει. Ο Θεός θα του δείξει τον δρόμο για το επόμενο βήμα του”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το αιγυπτιακό πρωτάθλημα: “Υπάρχουν καλοί παίκτες στην Αίγυπτο. Όπως οι Αχμέντ Γιασέρ Ραγιάν, Μοχάμεντ Σαρίφ, Σαντί Χουσεϊν και Μουσταφά Μοχάμεντ, ο οποίος πήγε στη Γαλατάσαραϊ. Είναι μεγάλο ταλέντο και εύχομαι ο Θεός να τον καθοδηγήσει το επόμενο διάστημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.