Με “όπλο” τον κόσμο

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει στη δράση και φιλοξενεί τη Skoda Ξάνθη στις 17:15 (Novasports 3), με στόχο... να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα, σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι για ακόμη μία φορά κατάμεστο.

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει στη δράση και φιλοξενεί τη Skoda Ξάνθη στις 17:15 (Novasports 3), με στόχο… να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα, σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι για ακόμη μία φορά κατάμεστο. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, η ομάδα του Αγρινίου είχε γνωρίσει την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά από τότε έχει περάσει… σχεδόν ένας μήνας.

Ο Μπάμπης Τεννές προσπάθησε να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τα δύο φιλικά απέναντι σε Ναυπακτιακό Αστέρα και Καλλονή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα επίσημα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Το θετικό είναι ότι οι Αγρινιώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ξάνθη ταξίδεψε στην Αιτωλοακαρνανία με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και επίσης χωρίς απουσίες, πέραν αυτής του τραυματία Σταθάκη. Η Skoda παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή, τα οποία αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρει τον τρόπο να τα λύσει, μπορεί να περιμένει κάτι καλό από την ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.