Φιλική ισοπαλία στην Κέρκυρα

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα στο νησί των Φαιάκων.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα στο νησί των Φαιάκων. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, όταν ο Μπεσέρα έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Ζαϊρί και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκαλίνοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Κέρκυρα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, Χουάν Μαρτίν.

Μάλιστα, στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Αργεντινός την έστειλε με κεφαλιά στην συμβολή των δοκών της εστίας του ΠΑΣ. Όμως, αυτό που δεν κατάφερε με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Μαρτίν το πέτυχε στο 60΄, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Χαμπλ και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

KEΡΚΥΡΑ (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς (46΄ Αναστασόπουλος), Σακελλαρίου (46΄ Κοντοδήμος), Βενέτης (65΄ Βέντσελ), Γραμμόζης (76΄ Γιάντσης), Αγρίτης (46΄ Λόβιν), Μαϊστόροβιτς (82΄ Ζιάμπαρης), Χαμπλ (82΄ Παρασκευαΐδης), Όσμαν (79΄ Ηλιάδης), Μαζνόφ (46΄ Μαρτίν), Γκουστάβο, Ιωάννου (65΄ Μπάρκογλου).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (46΄ Ταμπάσης), Λίλα, Κώτσιος, Τζημόπουλος (62΄ Κυριάκος), Κεϊτά (83΄ Τσάνης), Μπεσέρα (62΄ Σκούφαλης), Γεωργίου (62΄ Ανδράλας), Μπουζίντ (62΄ Τζάνης), Οικονόμου, Ζαϊρί (62΄ Βίλα), Μπαγκαγιόκο (62΄ Κουέβας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.