Εκτός αποστολής ο Μηνάς Πίτσος

Χωρίς τον Μηνά Πίτσο θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Χωρίς τον Μηνά Πίτσο θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Νίκος Αναστόπουλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για τον αγώνα με του πρωταθλητές Ελλάδος.


Ο Πίτσος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στην προπόνηση της Παρασκευής. Οι υπόλοιποι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς της όγδοης αγωνιστικής.


Η αποστολή αποτελείται από τους: Βεζυρίδη, Κάρολ, Γαλανόπουλο, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταη, Ζορμπά, Ταυλαρίδη, Ουκάρ, Σίσιτς, Μπουλούτ, Σόουζα, Ρόβα, Μάντζιο, Παπουλή, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ και Ζαχαράκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.