Αυλωνίτης: “Από τους κορυφαίους γκολκίπερ της Αυστρίας ο Στάνκοβιτς”

Ο Τάσος Αυλωνίτης με θητεία στο Αυστριακό πρωτάθλημα και την Στουρμ Γκρατς μιλάει στο Novasports.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Τάσος Αυλωνίτης είναι από τους λίγους Έλληνες παίκτες που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις στο Αυστριακό πρωτάθλημα, με τον πρώην αμυντικό της Στουρμ Γκρατς να μιλάει στο novasports.gr για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, o οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που φέτος αγωνίστηκε στην Άσκολι, μέτρησε με τη Στουρμ Γκρατς 76 συμμετοχές, εκ των οποίων οι έξι ήταν εναντίον της Ζάλτσμπουργκ με τον Στάνκοβιτς κάτω από την εστία.

Φυσικά και τον γνωρίζω τον Στάνκοβιτς, έχω παίξει αρκετές φορές εναντίον του με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς” είπε αρχικά ο Τάσος Αυλωνίτης για να προσθέσει: “Μου αρέσει πολύ σαν τερματοφύλακας, έχει πολύ μακριά άκρα και γενικότερα είναι σταθερός. Ειδικά επί των ημερών του Μάρκο Ρόζε στην Ζάλτσμπουργκ είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή στο “χτίσιμο” του παιχνιδιού της ομάδας από πίσω. Είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και με τον Ρόζε σπάνια την έδιωχνε, αλλά έκανε παιχνίδι μαζί με τους συμπαίκτες του“.

Ο Στάνκοβιτς αποχωρεί από τη Ζάλτσμπουργκ στα 28 του χρόνια και μετά από τρεις γεμάτες σεζόν με την Αυστριακή ομάδα με τον πρώην αμυντικό της Στουρμ Γκρατς να δηλώνει: “Όταν διάβασα ότι έρχεται στην Ελλάδα μου έκανε πραγματικά εντύπωση που τον παραχώρησε η Ζάλτσμπουργκ. Συνήθως πουλάει με αρκετά χρήματα τους παίκτες της. Προφανώς τώρα θα έχουν κάτι έτοιμο σε μικρότερη ηλικία και θα επενδύσουν στο μέλλον. Γενικά πάντως τον θεωρώ ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους τερματοφύλακες του Αυστριακού πρωταθλήματος“.

Σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο Αυλωνίτης ανέφερε πως: “Πρόκειται για ένα καλό παιδί. Είναι χαμηλών τόνων και δεν δημιουργεί προβλήματα από όσο γνωρίζω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.