ΠΑΟΚ: Η έμπρακτη αντίδραση της ΠΑΕ στο κρούσμα bullying

Η πρωτοβουλία της οικογένεια Σαββίδη, η επικοινωνία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κι η θετική ανταπόκριση της οικογενείας του ανήλικου

Κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στο κρούσμα σχολικού bullying που έγινε πρόσφατα γνωστό στο Νέο Ηράκλειο Αττικής με θύμα έναν ανήλικο φίλαθλο της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια Σαββίδη έδειξε άμεσα ενδιαφέρον για το όλο θέμα εκκινώντας σειρά δράσεων στήριξης προς το άτυχο παιδί και την οικογένειά του, που μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, ήρθε αντιμέτωπος με τη μήνιν – επίσης – ανήλικων από το σχολείο του.

Από τις δράσεις που κοινοποιήθηκαν, αρχικά υπήρξε επικοινωνία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου με την οικογένεια του παιδιού, μέσα από την οποία υπήρξε πρόσκληση προς όλην την οικογένεια για τον πρώτο προσεχή εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας. Επίσης, πέρα από την αμέριστη συμπαράσταση η οποία θα είναι έμπρακτη με ποικίλους τρόπους, εστάλησαν αναμνηστικά από τον πρόσφατο τελικό.

Από την πλευρά της οικογενείας, η επικοινωνία και όλα όσα ειπώθηκαν, έγιναν αποδεκτά με συγκίνηση, ενώ όπως ανέφεραν μέλη της ομάδας: “Είναι μεγάλη μας χαρά που μπορούμε να προσφέρουμε στον νεαρό φίλο της ομάδας υπερηφάνεια για τον Σύλλογό του και ανακούφιση μετά από ένα τραυματικό συμβάν“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.