“Βόμβα” από Σερβία: “Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς”!

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με τους "κιτρινόμαυρους"!

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με τους “κιτρινόμαυρους”!

Το δημοσίευμα του “arenasport” αναφέρει:

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και πολύ γρήγορα τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς τον οποίο θέλει να διατηρήσει στην Ελλάδα, ο Μιλόγεβιτς θέλει να συνεργαστεί με δύο ακόμα πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, ένα εκ των κορυφαίων παικτών του Αστέρα την περίοδο Μιλόγεβιτς, να μπορούσε να πάει στην ΑΕΚ, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, φτάνει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πλάνιτς έπαιξε 36 ματς με την ομάδα του Ισραήλ και είχε δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο, όμως προτίμησε να πάρει μεταγραφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης