Κάλαϊτζιτς: «Στόχος η παραμονή»

Την αισιοδοξία του πως ο ΟΦΗ θα κερδίσει άνετα την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Athletic Radio 104,2...

Την αισιοδοξία του πως ο ΟΦΗ θα κερδίσει άνετα την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Athletic Radio 104,2…

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Όταν μια ομάδα παίρνει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ, τότε έχει πρώτο στόχο την παραμονή. Όμως, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και έτσι όπως έχω δει την ομάδα, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε άνετα την παραμονή και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην συνέχεια».
Για τα τελευταία αποτελέσματα του ΟΦΗ: «Σίγουρα, είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα και πιστεύω ότι μετά την ήττα από την Ξάνθη, ανέβηκε η απόδοση μας και σίγουρα ήμασταν πολύ καλύτεροι στην συνέχεια».

Για το αν τους πείσμωσε η ήττα στην Ξάνθη:
«Δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι η Ξάνθη ήταν καλύτερη από εμάς. Όμως, μετά την ήττα ανεβάσαμε όλοι την απόδοση μας και ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα που ακολούθησαν στην συνέχεια».

Για την μετέπειτα εικόνα του ΟΦΗ: «Όταν η ομάδα αποκτήσει έναν ρυθμό, πρέπει να συνεχίσει ανάλογα. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό ρόστερ και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα δείξουμε άλλα και καλύτερα πράγματα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη βοήθεια και η έδρα μας βοηθάει κάθε παίκτη που παίζει και τον υποχρεώνει να δώσει το 100%, ώστε να τα δώσει όλα. Κάθε παίκτης έχει όρεξη και διάθεση στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ώστε να είναι καλύτερος από τα άλλα. Κάθε ομάδα θέλει και πρέπει να πάρει όσες νίκες μπορεί στην έδρα της όμως σίγουρα έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Τώρα, είναι νωρίς για να πούμε σε ποια θέση θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα όμως πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αν εμείς είμαστε καλοί, τότε νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε καλύτερη θέση από αυτή που περιμέναμε. Άλλωστε, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από αρκετές ομάδες, τόσο από αυτές που πήραν φέτος την άνοδο όσο και από αυτές που παίζουν στην Σούπερ Λιγκ τα τελευταία 3-4 χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.