Ντιόγκο: “Ο Τικίνιο θα πετυχει στον Ολυμπιακό”

Ο Ντιόγκο μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη μεταγραφή Τικίνιο στον Ολυμπιακό.

Ο Τικίνιο Σοάρες αναμένεται την Κυριακή (30/05) στη χώρα μας για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της πρώτης μεταγραφής του  Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. O 30χρονος φορ Βραζιλιάνος θέλει να επαναλάβει τα κατορθώματα του από την τριετία στην οποία αγωνίστηκε στην Πόρτο σκοράροντας 65 φορές σε 140 ματς και μοιράζοντας παράλληλα 19 ασίστ.

Ο Τικίνιο θα γίνει ο 22ος Βραζιλιάνος, ο οποίος φοράει την “ερυθρόλευκη” φανέλα και ο πρώτος καθαρόαιμος επιθετικός από τη χώρα του καφέ στον Ολυμπιακό μετά τον Ντιόγκο!

Τικίνιο Σοάρες
Ο Τικίνιο Σοάρες θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού. EPA/MANUEL FERNANDO ARAUJO / POOL ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Το novasports.gr επικοινώνησε με τον Ντιόγκο, ο οποίος στα 34 του αγωνίζεται στην Πατούμ Γιουνάιτεντ και μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ταϊλάνδης πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Ντιόγκο, ο οποίος πάντα θυμάται με νοσταλγία το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, μίλησε για τον επόμενο, μετά από εκείνον, Βραζιλιάνο επιθετικό των “ερυθρόλευκων”. 

Συγκεκριμένα είπε: “Θεωρώ πως ο Τικίνιο θα λάμψει στον Ολυμπιακό! Τα πήγε εξαιρετικά στην Πόρτο και γνωρίζει από συλλόγους τέτοιου βεληνεκούς. Οπότε διαθέτει την εμπειρία, που είναι βασικό εφόδιο για να πετύχεις στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα θα έχει τα πάντα, οπότε θα μπορέσει να επικεντρωθεί στη σκληρή δουλειά. Μέσα από την καρδιά μου ελπίζω να πετύχει στον Ολυμπιακό και να κατακτήσει τίτλους”. 

Δείτε επίσης την πρόσφατη συνέντευξη του Ντιόγκο στα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.