ΠΑΟΚ: Στην Εθνική Σερβίας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Οι υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς τη σεζόν που τελείωσε δεν πέρασαν απαρατήρητες από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Σερβίας

Κλήση εκ νέου στην Εθνική ομάδα της Σερβίας για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις που είχε στη διάρκεια της περασμένης σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Στοΐκοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στις επιλογές του για τις φιλικές αναμετρήσεις της Σερβίας με αντιπάλους την Τζαμάικα (7/6) και την Ιαπωνία (11/6). Ο Ζίβκοβιτς είναι μέσα σε αυτές, σε συνέχεια των αγώνων με αντιπάλους την Πορτογαλία και το Αζερμπαϊτζάν τον περασμένο Μάρτιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που επίσης είχε κληθεί. Μάλιστα, στη δεύτερη αναμέτρηση είχε αγωνιστεί ως αλλαγή για 26 λεπτά.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας προφανώς δεν μπορούσε να παραβλέψει την επιστροφή του Ζίβκοβιτς σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ τη σεζόν που πέρασε, με 48 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ, στις οποίες πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Πλέον, είναι στο χέρι του ίδιου του παίκτη να παραμείνει εν ενεργεία διεθνής, με αδιάκοπη παρουσία στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.