ΑΕΚ: Αυτά ζήτησε ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ήδη καταρτίσει έναν πρώτο προγραμματισμό της προετοιμασίας. Η πρώτη συγκέντρωση, τα δυνατά φιλικά, η πρόβα τζενεράλε.

Η ΑΕΚ κινείται ήδη σε ρυθμούς Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά και την επίσημη παρουσιάση του νέου τεχνικού των “κιτρινόμαυρων”. Στο στρατόπεδο της “Ένωσης” επικρατεί ενθουσιασμός για το φρέσκο αεράκι που φέρνει η πρόσληψη του 51ετών τεχνικού. Ο Βλάνταν Μιλόγεβις έχει ήδη καταρτίσει έναν πρώτο προγραμματισμό εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε ένα ξεχωριστό στάδιο προετοιμασίας πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο στο εξωτερικό, προκειμένου να γνωρίσει καλά τα μέλη του ρόστερ. Είναι πολύ πιθανό το πρώτο αυτό στάδιο να πραγματοποιηθεί στο Πήλιο.

Η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου, ενώ στις 14-15 Ιουνίου θα λάβουν χώρα οι εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ. Έπειτα η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει τη μίνι προετοιμασία στο Πήλιο μέχρι τις 25, ενώ από τις 27 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου θα πάρει μορφή η… νέα ΑΕΚ με το βασικό στάδιο στην Ολλανδία. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει επαφές για τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά τα οποία άμεσα θ’ ανακοινωθούν. Στις 15 Ιουλίου οι φίλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν την “πρόβα τζενεράλε” της ομάδας στην Αθήνα και στις 22 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Αυτή είναι η γενική εικόνα που ισχύει μέχρι στιγμής, ωστόσο είναι πιθανό να παρουσιαστούν μικρές αλλαγές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.