Τεντόγλου: «Δεν ξέρω τι έγινε, δεν περίμενα τέτοιο άλμα!» (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέπληξε τον εαυτό του με το 8.60 στην Καλλιθέα!

Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο στο μήκος και στη συνέχεια δήλωσε:

Για το 8.60: «Πρώτος αγώνας της σεζόν για φέτος, δεν ξέρω τι έγινε και πήδηξα τόσο μακριά, δεν περίμενα τέτοιο άλμα γιατί δεν έχω κάνει καθόλου άλματα στην προπόνηση. Από το ευρωπαϊκό του κλειστού το πολύ να έχω κάνει 8 άλματα στην προπόνηση. Όμως τρέχω σπριντ, πολλές ταχύτητες και μάλλον αυτό το ήταν το μυστικό για ένα τόσο μεγάλο άλμα, ενώ ήμουν ταυτόχρονα και χαλαρός. Δεν επιχείρησα άλλο άλμα γιατί είχαμε πει με τον προπονητή μου να κάνω 2-3 άλματα γιατί σε λίγες μέρες θα έχω αγώνα και στα Χανιά και δεν ήθελα να κουράσω το πόδι μου».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, έκανα μία πολύ καλή επίδοση πολύ εύκολα, νιώθω ότι σε όποιον αγώνα και να πάω μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο, εντάξει όχι πάντα 8.60 αλλά μπορώ να είμαι συνέχεια κοντά στο 8.50».

Για την ταχύτητά του: «Θεωρώ ότι η τεχνική μου είναι από τις καλύτερες, την έχω δουλέψει πάρα πολύ και πλέον είμαι σχεδόν το ίδιο γρήγορος με τους Αμερικανούς. Μπορεί να μην έκανα καλό χρόνο στο 100άρι αλλά είμαι πολύ γρήγορος».

Για τον αγώνα των 100 μ.: «Δεν το έτρεξα καλά, το χαλάρωσα στο τέλος αλλιώς είμαι γρήγορος. Έφυγα πρώτος και απλά κρατήθηκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης