ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η συνέντευξη Τύπου (video)

Δείτε τί είπαν Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης...

Αναστόπουλος: «Δίκαια νίκη»

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ με 3-1 ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το κλειδί της αναμέτρησης ήταν το γκολ του Σουμπίνιο ενώ παράλληλα ανέφερε πως η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ βοηθάει στην καταξίωση της ομάδας του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος: «Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Είχα πει ότι για να έχει αντίκρισμα ο βαθμός της Τούμπας, έπρεπε να κερδίσουμε. Κάτι που το κάναμε. Είχαμε πλάνο και σχέδιο στο παιχνίδι μας. Κλειδί του αγώνα ήταν το 2-0 που παρόλο το γκολ που δεχτήκαμε δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι σε καμία περίπτωση. Πέρα από αυτό, μια τέτοια νίκη αρχίζει και μας καταξιώνει σαν ομάδα. Μια ομάδα που ο κόσμος του ΟΦΗ θα χαίρεται να την βλέπει. Συνδυάσαμε την ουσία με το θέαμα. Είχαμε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού που ήμασταν πολύ καλοί. Για εμάς, αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αξία, γιατί όπως και να’ χει κερδίζεις την ΑΕΚ. Σιγά – σιγά βάζουμε τις βάσεις για μια ομάδα που όταν έρχεται ο κόσμος θα την ευχαριστιέται.
Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και με το ίδιο σκεπτικό. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, θα καταθέτουμε και την ψυχή μας. Μπράβο στα παιδιά που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκαναν την κατάθεση τους. Μπράβο στον κόσμο που ήταν στις επάλξεις. Βλέπουν όλοι τι έδρα είναι το γήπεδο του ΟΦΗ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο. Κλείνοντας πρέπει να είμαστε ταπεινοί και δεν έχουμε δείξει ακόμα τις δυνατότητες μας. Έχουμε να δώσουμε και άλλα σαν ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη γιατί είναι ελληνική ομάδα και χαιρόμαστε να την βλέπουμε να κερδίζει.
Ο ΟΦΗ εκ γενετής, δηλαδή από όταν βγήκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική είναι μια ομάδα που έχει πάντα στόχους. Είμαστε μια ομάδα δύο μηνών και σιγά – σιγά βάζουμε τις βάσεις για να κάνουμε μια καλή ομάδα που θα διεκδικεί αποτελέσματα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Βήμα – βήμα βάζουμε τις βάσεις που ο κόσμος θα την ευχαριστιέται που τους είδα όταν έφευγαν πόσο ευχαριστημένοι ήταν. Από το Α δεν μπορούμε να πάμε στο Κ».

Κωστένογλου: «Να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε»

Στα ατομικά λάθη της ΑΕΚ αλλά και στην άσχημη λειτουργία της ομάδας του απέδωσε την ήττα από τον ΟΦΗ ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 41χρονος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως θα πρέπει να σιωπήσουν και να δουλέψουν σκληρά για τα παιχνίδια που έρχονται ενώ υποσχέθηκε πως η εικόνα της ΑΕΚ θα βελτιωθεί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θεωρώ ότι χάσαμε δίκαια. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ και αυτό μας κόστισε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά σε ένα τέτοιο ματς θα πρέπει να περιορίζουμε τα λάθη. Τη δεδομένη στιγμή όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.
Προσπαθήσαμε είχαμε μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, προσπαθήσαμε να έχουμε ορθολογική ανάπτυξη, αλλά δεν σκοράραμε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε πάλι γκολ που δυσκόλεψε το ματς. Μειώσαμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για αρκετά λεπτά. Όμως, σε μια αντεπίθεση ήρθε και το τρίτο γκολ. Έτσι όπως είναι η ομάδα δεν γίνεται να αντιδράει μετά το γκολ. Τώρα χρειάζεται να σιωπήσουμε, να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, να σκύψουμε το κεφάλι και να κάνει ο καθένας  τη δουλειά του . Η ήττα μας πονάει αλλά δεν απογοητεύομαι. Η ΑΕΚ θα βελτιωθεί αλλά χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα. Οι ήττες μας κάνουν να χάνουμε την ψυχολογία μας. Σιωπούμε υπεύθυνα και σοβαρά και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».
Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Δεν θέλω να στέκομαι στις απουσίες. Αυτές ήταν οι επιλογές μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν ακόμα αμυντικό χαφ να βοηθήσει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία. Όσο θα δεχόμαστε εύκολα γκολ θα χάνουμε τα παιχνίδια. Μετά το πρώτο γκολ ισορροπήσαμε, μπορούσαμε να μπούμε γρήγορα στο ματς. Στους αγώνες προσπαθείς να είσαι σωστός και να μην γίνονται ατομικά λάθη. Δεν είμαστε ακόμα σε σημείο να ανατρέπουμε την κατάσταση . Χρειάζεται βελτίωση τόσο η αμυντική όσο και η επιθετική  λειτουργία. Όταν μία ομάδα μας βάζει εύκολα γκολ και μετά και δεύτερο γκολ, η ΑΕΚ δεν μπορεί να το ανατρέψει. Δεν θα απογοητευτούμε, ούτε θα απαξιώσουμε τους παίκτες. Αυτό τους ζήτησα στα αποδυτήρια που είχαν σκυμμένα κεφάλια».
Ερωτηθείς για το αν φταίει μόνο η άμυνα για την ήττα απάντησε: «Όχι φυσικά. Χάθηκαν και οι προσωπικές μονομαχίες. Έγιναν σημαντικά ατομικά λάθη. Δεν θέλω από την μια μέρα στην άλλη να λέω άλλα. Στην ήττα δεν πρέπει να διαγράφουμε τα πάντα. Θα την αλλάξουμε την εικόνα. Η ήττα πονάει πρώτα εμένα. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα. Να το συνειδητοποιήσουμε αυτό».
Τέλος όσον αφορά την εμφάνιση του ΟΦΗ σχολίασε: «Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός. Είχε την τύχη να προηγηθεί, έκλεισε τους χώρους και βγήκε στις αντεπιθέσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην προηγείται ο αντίπαλος. Όποιος και αν είναι αυτός».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.