Ουζουνίδης: «Ο Αστέρας ήταν καλύτερος» (vid)

Τυχερή χαρακτήρισε την ομάδα μετά το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολής ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου.

Τυχερή χαρακτήρισε την ομάδα μετά το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολής ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του καθώς οι παίκτες του δεν προσπάθησαν.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αγνώριστοι. Δεν ήταν εμφάνιση ομάδας Super League. Ούτε επαγγελματιών παικτών και το λέω όχι επειδή κάποιοι ήταν σε κακή μέρα αλλά δεν έτρεχαν, δεν προσπάθησαν. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από εμάς. Ήμασταν πολύ τυχεροί που ήταν 1-1 το σκορ. Έγινε το δώρο στα πρώτα 20” δευτερόλεπτα και εμείς είπαμε στον αντίπαλο ισοφαρίστε για Fair Play. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματα μας και γινόμασταν καλύτεροι και στο τέλος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Η γνωστή ιστορία. Είναι ανάξιο σχολιασμού όλο αυτό που γίνεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οράσιο: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Ξάνθη παρά την ισοπαλία εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Οράσιο Γκονσάλβες. Ο τεχνικός του Αστέρα σχολίασε στην αναμέτρηση, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την αλλαγή του Σέσμα, ενώ αναφέρθηκε  και στην απουσία του Κωστούλα από την αποστολή. 

«Χάναμε 1-0 από το πρώτο λεπτό. Όμως η ομάδα έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με λίγες επαφές με την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι για 25 λεπτά.  Δεν μου αρέσουν οι ισοπαλίες. Ξέραμε ότι η Ξάνθη παίζει καλά στην κόντρα επίθεση και ήταν δύσκολο στο τέλος γιατί κινδυνεύσαμε να χάσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Στο ποδόσφαιρο ή ρισκάρεις ή όχι. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και κάποιους καινούργιους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είδα τον Αστέρα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό. Οι ευκαιρίες της Ξάνθης έγιναν επειδή πήραμε ρίσκο αλλά και επειδή η φυσική μας κατάσταση δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Παίρνω ρίσκο και δεν φοβάμαι. Αν είχα και άλλο επιθετικό θα έπαιζα με δύο» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή του Σέσμα: «Ο Σέσμα πήγε πολύ καλά στις τελευταίες προπονήσεις για αυτό και τον προτίμησα από τον Χούλι. Στη ροή του αγώνα πίστεψα ότι ο Σέσμα θα βοηθούσε να ανοίξει το παιχνίδι».

Τέλος όσον αφορά την απουσία του Κωστούλα είπε: «Έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ, κανείς δεν είναι εκτός πλάνων. Παίζουν 11 και αποστολή 18. Είχαμε 4 παίκτες που μπορούσαν να παίξουν στόπερ. Πήρα πολλούς επιθετικούς γιατί ήθελα τη νίκη. Με αυτό το κριτήριο έφτιαξα την αποστολή. Για σήμερα έτσι είδα ότι είναι η σωστή αποστολή. Αύριο θα έχουμε άλλη αποστολή. Σημαντικό είναι ο Αστέρας και όχι ποιός παίζει και ποιός δεν παίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.