ΑΕΛ: “Η αδειοδότηση είναι η απάντηση…”

Με αφορμή την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο σύλλογος της Λάρισας εξέδωσε μια αρκετά καυστική ανακοίνωση.

Με αφορμή την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής της ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο σύλλογος της Λάρισας εξέδωσε μια αρκετά καυστική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η απάντηση της ιδιοκτησίας Αλέξη Κούγια, σε όλα αυτά τα σκουπίδια που δεν έχουν καν φορολογική δήλωση ή νόμιμο επάγγελμα και που τολμούν να τον δυσφημούν καθημερινά και σε κάποιους θεματοφύλακeς της ΑΕΛ που την ξεφτιλίζουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν 1500€ εδώ και τέσσερα χρόνια στον ταλαίπωρο μπασκετμπολίστα Καμάρα και τολμούν να κάνουν ανακοινώσεις χρησιμοποιώντας το ιστορικό σωματείο της ΑΕΛ, που το κατάντησαν από 1500 μέλη να έχει 30 μέλη, μεταξύ των οποίων η υπάλληλος των γραφείων και οι συγγενείς των 15 μελών του Δ.Σ., είναι η για 6 συνεχή χρoνιά, σε περίοδο οικονομικής χρήσης και χωρίς εισιτήρια θεατών επί δύο χρόνια λόγω κορωνοίου, με 2.200.000€ να έχουν καταβληθεί για ενοίκιο του AEL FC ARENA στον Πηλαδάκη, με ολοσχερή ανακατασκευή του Αλκαζάρ και του προπονητικού κέντρου στα Δένδρα για τα οποία δαπανήθηκαν μέχρι σήμερα 500.000€, αδειοδόσηση της ιστορικής ομάδας μας, όχι μόνο για συμμετοχή στα ελληνικά πρωταθλήματα, αλλά και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η μη αδειοδότηση του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης την τρέχουσα περίοδο, αλλά και μη αδειοδότηση στο πρόσφατο παρελθόν των ιστορικών ομάδων του Ηρακλή και του ΟΦΗ που υποβιβάστηκαν, αλλά και των ιστορικών ομάδων του Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και ΠΑΣ Γιάννινα που δεν υποβιβάστηκαν και τους αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί και τους απαγορεύθηκαν οι μεταγραφές, με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, δείχνει το πόσο οργανωμένη διοικητικά και υγιής οικονομικά, παρά τις συκοφαντικές διαδώσεις περί χρεών από τα σκουπίδια της Λάρισας, είναι η ιστορική μας ομάδα, γεγονός το οποίο εγγυάται την ιστορική της συνέχεια σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για άλλη μία χρονιά θέλει να δώσει συγχαρητήρια στον Οικονομικό Διευθυντή κ. Τάσο Χριστακόπουλο που σε συνεργασία με τους δικηγόρους του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, κατέθεσαν ένα άψογο φάκελο, αφού προηγουμένως η ΠΑΕ εξόφλησε μέχρι και το τελευταίο ευρώ, όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπαλλήλους που εργάσθηκαν στην ομάδα μας μέχρι την 31/12/2020.

Εξοφλημένοι μέχρι και το τελευταίο ευρώ είναι και όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα μας για την επόμενη σεζόν σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.