Ντεμόλ: «Ευθύνομαι για την ήττα» (video)

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Στεφάν Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου ενώ ανέλαβε και την ευθύνη για την ήττα.

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Στεφάν Ντεμόλ ενώ ανέλαβε και την ευθύνη για την ήττα. Ο Βέλγος προπονητής αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Δώνη για τη νίκη της ομάδας του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

«Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Δώνη για τη νίκη της ομάδας του. υποστήριξε Θεωρώ ότι ήταν καλό ματς από πλευράς θεάματος για τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία. Και από αυτή την άποψη θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που το σκορ ήταν μόνο 1-0 εναντίον μας. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Αν και ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ατρόμητου, πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν όπως τα σχεδιάσαμε. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος.
Ήταν στα στάνταρ επίπεδα Super League. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Είναι ο πρώτος χρόνος από την επιστροφή μας στη Super League και έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη. Αυτό που κρατάμε είναι η απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ξεχνάμε και την κακή αμυντική μας λειτουργία στο πρώτο μέρος. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, αλλά από ότι ακούγεται ο ΠΑΣ θα έχει αγωνιστική απραξία για τρεις εβδομάδες. Αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμη και αν θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο μας θα πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτές τις ημέρες για τον σκοπό αυτό. Επιστρέφουμε στα Γιάννινα με ανάμικτα συναισθήματα. Ωστόσο δείξαμε ότι στο δεύτερο μέρος, παίζοντας πιο δυνατά και καλά, ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους αντιπάλους μας στη Super League» δήλωσε αρχικά ο Στεφάν Ντεμόλ.
 
Ερωτηθείς για πιο λόγο ο ΠΑΣ ξεκίνησε με οκτώ αμυντικογενείς παίκτες απάντησε: «Θεώρησα ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του αγώνα».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΣ θα είχε μεγαλύτερη τύχη στον αγώνα αν ξεκινούσε με τους βασικούς, όπως οι Βάντερσον, Γεωργίου απάντησε: «Με θεωρείτε ηλίθιο; Αν ήταν ο Βάντερσον και ο Γεωργίου έτοιμοι δεν θα ξεκινούσαν το παιχνίδι; Αυτή είναι η απάντηση μου».

Όσον αφορά την απουσία του Ζαϊρί από την αποστολή είπε: «Ο Ζαϊρί και εγώ είμαστε οι δύο μοναδικοί που δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας. Οι υπόλοιποι δημιουργείτε κλίμα ότι υπάρχει κάτι ανάμεσά μας. Θα πρέπει να μας αφήσετε ήσυχους να δουλέψουμε». 

Σχετικά με το που οφείλεται η ήττα ο Βέλγος τεχνικός απάντησε: «Οφείλεται και στην απειρία μας. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο μέρος. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος παίζει επιθετικά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το ματς, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Είχαμε αρκετά ατομικά λάθη. Όσον αφορά τον Βάντερσον δεν είχε τη δυνατότητα, λόγω του προβλήματος με το μάτι του, να παίξει παραπάνω από 45 λεπτά γιατί θα είχε πρόβλημα με την όραση. Ο Ντε Βινσέντι δεν ξεκίνησε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που ο ίδιος γνωρίζει».

Τέλος για το αν αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας είπε: «Εγώ έχω ευθύνη 100%».

Δώνης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στόχος του Ατρόμητου είναι η διατήρηση του αήττητου αγώνα με αγώνα.

«Στα περισσότερα ματς έχουμε καλή κυκλοφορία και περισσότερη από τους αντιπάλους. Είχαμε υπομονή και όχι βιασύνη. Δεν κάναμε πολλά λάθη. Παρ’ ό,τι ο αντίπαλος είχε 10 παίκτες στην άμυνα, ήμασταν ήρεμοι, συμπεριφερθήκαμε πολύ καλά, αναπτυχθήκαμε από τον άξονα και τα άκρα, απ’ όπου ήρθε και το γκολ. Ήταν θετική η εικόνα μας, μ’ άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα» τόνισε αρχικά και συνέχισε «Η ομάδα μας συνεχίζει να δείχνει αρκετά θετικά πράγματα στο γήπεδο και είμαι πολύ ευχαριστημένος που για 2ο εντός έδρας ματς πήραμε τη νίκη. Η παρουσία μας στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε πέντε κλασικές ευκαιρίες, ακόμα και το διάστημα που προσπάθησε να μας πιέσει ο ΠΑΣ είχαμε άψογη αμυντική λειτουργία και έτσι δεν δεχτήκαμε πολύ μεγάλη πίεση». 

Όσον αφορά τα καλά και κακά διαστήματα που έχει η ομάδα του στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις είπε: «Θα ήθελα να πω και να παρακαλέσω γιατί εμείς είμαστε ρεαλιστές σε ό,τι βλέπουμε και χτίζουμε από την αρχή να μην στεκόμαστε συνέχεια στο κακό διάστημα του Ατρόμητου. Σε ένα καλό διάστημα δείχνουμε πολλά θετικά πράγματα. Πρέπει να συνειδητοποιούμε πως όταν υπάρχουν δύο ομάδες στο γήπεδο, είναι λογικό ένα διάστημα να έχει υπεροχή και ο αντίπαλος. Θα πρέπει εμείς να συμπεριφερόμαστε σωστά και να διατηρούμε το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για βελτίωση. Έχουμε άλλο ένα σημαντικό ματς εντός έδρας το άλλο Σάββατο, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας απάντησε: «Στόχος μας είναι να μείνουμε οκτώ αγωνιστικές αήττητοι. Παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα, άλλη ομάδα ήταν η περσινή. Πέρυσι, δεν μας βοήθησαν τα αποτελέσματα στην ψυχολογία, ενώ τώρα η νέα ομάδα χτίσθηκε με διαφορετικό τρόπο. Τα αποτελέσματα βοηθάνε και δεν φοβόμαστε να πούμε κάτι προς τα έξω. Αν υπήρχε κάμερα στα αποδυτήρια θα βλέπατε τις αντιδράσεις των παικτών. Θέλουμε να  κερδίζουμε και να μένουμε πρώτοι, ωστόσο πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Εγώ θέλω να της δώσω χρόνο της ομάδας, δείχνει θετικά πράγματα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε».

Όσον αφορά τον ΠΑΣ σχολίασε: «Είχε 11αδα με πολλές εκπλήξεις ο ΠΑΣ. Με πολλούς παίκτες μεσοαμυντικούς, που ήταν φανερό ότι ο Ντεμόλ ήθελε να προσπαθήσει να σταματήσει την καλή μας κυκλοφορία. Δεν το περιμέναμε, στο μεγαλύτερο μέρος ήταν σε παθητικό ρόλο και όταν έμεινε πίσω αναγκάστηκε να μας πιέσει. Είναι ικανοποιητική έως τώρα η εικόνα του ΠΑΣ. Είναι καλή ομάδα με καλό προπονητή και καλούς παίκτες».

Τέλος  ο Γιώργος Δώνης δεν παρέλειψε να αποκαλύψει την πλάκα που έκανε στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές του: «Έκανα πλάκα στα αποδυτήρια γιατί εκεί δεν είμαστε σφιγμένοι και αγχωμένοι. “Μήπως γίναμε Ολυμπιακός;”  τους είπα εξαιτίας του γεγονότος πως όλες οι ομάδες μας παίζουν κλειστά», ενώ επανέλαβε για το γεγονός πως ο Ατρόμητος δεν «καθαρίζει» τους αγώνες: «Με προβληματίζει γιατί σήμερα κάναμε 4-5 φάσεις που σε ποσοστό είναι πολύ μικρό το ένα γκολ».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.