Λουκάς Βύντρα ο… “Μαθουσάλας” των ελληνικών γηπέδων


Πρόκειται για σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ένας πιστός “εργάτης”, ένας αθόρυβος “μαχητής”. Πάντα ο αγαπημένος όλων των προπονητών, για έναν απλό και αρκετά κατανοητό λόγο. Ποτέ του δεν έδωσε κάτι λιγότερο από το… 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους παίκτες και ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος αμυντικός ανακοίνωσε μέσω των καναλιών Novasports την πρόθεση του να παραμείνει στα γήπεδα για τουλάχιστον έναν χρόνο και στην περίπτωση που ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία (κάτι αρκετά πιθανό) ή αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Superleague τη νέα σεζόν έστω και για… ένα λεπτό, τότε θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που θα έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Αυτή τη στιγμή, ο Λουκάς Βύντρα είναι στη δεύτερη θέση με τους oldest used players (να βάλουμε και το αγγλικό μας) της Superleague. Με τη συμμετοχή του στο τελευταίο ματς της Λαμίας στα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Βύντρα ξεπέρασε και τον Αντώνη Νικοπολίδη στη σχετική λίστα και σε ηλικία 40 χρόνων, τριών μηνών και 10 ημερών είναι μόνος στη δεύτερη θέση και… κυνηγάει τον Σέρβο τερματοφύλακα Μίλαν Σέβο, ο οποίος είχε παίξει με τη φανέλα των Τρικάλων σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ τη σεζόν 1999/00 σε ηλικία 40 χρόνων, έξι μηνών και έντεκα ημερών.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στα τέλη Αυγούστου, ο Βύντρα θα είναι κάποιες μέρες μεγαλύτερος του Σέβο και σε οποιαδήποτε συμμετοχή του στο πρωτάθλημα θα γράψει τη δική του ιστορία ως ο… “Μαθουσάλας” των ελληνικών γηπέδων! Με το καλό!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.