Άρης: Μια πεντάδα βασικοί στόχοι

Σε ποιες θέσεις του ρόστερ θέλουν να ενισχυθούν οι "κίτρινοι" εν όψει της νέας σεζόν, βάσει του σχεδιασμού που έχουν κάνει ήδη οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία

Διαφορετικό είναι αυτό το καλοκαίρι για τον Άρη σε μεταγραφικό επίπεδο σε σχέση με το προηγούμενο, όταν χρειάστηκε να προβούν οι “κίτρινοι” σε 16 μεταγραφές για να φτιάξουν το ρόστερ τους εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Τώρα, υπάρχει μια καλή βάση παικτών, και ποιοτικά και αριθμητικά, οπότε η διοίκηση σκοπεύει να κινηθεί μετρημένα και στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι, ακριβώς για να ενισχύσει ουσιαστικά το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και όχι για να φτιάξει μια καινούργια ομάδα.

Με βάση το σχεδιασμό που έχει γίνει ήδη από τους διοικούντες σε συνεργασία με την υπάρχουσα τεχνική ηγεσία, οι “κίτρινοι” θα αναζητήσουν στην αγορά πέντε παίκτες για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Σε πέντε βασικούς στόχους θα σημαδέψουν, για να ενισχύσουν συγκεκριμένες θέσεις στο ρόστερ, χωρίς, βεβαίως, να αποκλείεται οι μεταγραφικές κινήσεις να είναι περισσότερες τελικά, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από τώρα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο καλοκαίρι. Και με τον αστερίσκο, βεβαίως, ότι θα αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA, ώστε να μπορεί ο Άρης να κάνει μεταγραφές.

Η πρώτη θέση που θέλουν οι “κίτρινοι” να ενισχύσουν το ρόστερ τους είναι αυτή του τερματοφύλακα. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η υπάρχουσα τριάδα (Κουέστα – Σιαμπάνης – Μπουσέ) θα συνεχίσει ως έχει, με τον Μπουσέ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μην παραμείνει στην ομάδα. Στην αγορά θα αναζητηθεί μία αξιόπιστη λύση για τη θέση, ώστε να δυναμώσει κι άλλο ο Άρης στην εστία του.

Οι “κίτρινοι” θα ψάξουν στην αγορά έναν κεντρικό αμυντικό. Οι Δεληζήσης, Ροζ, Μπεναλουάν και Μπαγκαλιάνης θα παραμείνουν στην ομάδα, όπως όλα δείχνουν, όμως, δεν είναι σίγουρο αυτό για τον Ντάτκοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά είναι δανεικός στην Καρταχένα. Εφόσον πράγματι αδειάσει θέση, θεωρείται βέβαιο ότι ο Άρης θα ψάξει ποιοτικό στόπερ, που να μπορεί να συμμετέχει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Παίκτη για τις θέσεις των αμυντικών μέσων προβλέπεται, επιπλέον, να αναζητήσουν οι “κίτρινοι” στην αγορά. Οι Ματίγια, Σάσα και Τζέγκο σαφώς και έχουν ικανοποιήσει με την έως τώρα παρουσία τους, όμως, με δεδομένο ότι ο Κάτσε είναι το πιθανότερο να μην παραμείνει, αναμένεται να αδειάσει μια θέση εκεί. Οι “κίτρινοι” θέλουν έναν παίκτη που να μπορεί να προσφέρει και στη θέση “6” και στη θέση “8”, ενώ θυμίζουμε ότι ο Τζέγκο ίσως χάσει την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και επέμβαση στο πόδι.

Στην επίθεση, οι “κίτρινοι” σκοπεύουν να κινηθούν για να καλύψουν δύο θέσεις, αυτή του κεντρικού επιθετικού κι αυτή του πλάγιου μεσοεπιθετικού. Ο Μήτρογλου το πιθανότερο είναι να μην παραμείνει στην ομάδα, οπότε θα αναζητηθεί παρτενέρ του Μάνου. Ο Λόπεθ, που επίσης είναι δανεικός στην Καρταχένα, έχει κι αυτός σοβαρό τραυματισμό, ενώ έτσι κι αλλιώς δεν ήταν βέβαιο ότι θα παραμείνει στον Άρη, μιας και οι επιδόσεις του την περασμένη σεζόν δεν ήταν οι καλύτερες.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο Σαντέ Σίλβα δεν θα συνεχίσει στον Άρη, καθώς οι αδυναμίες του ήταν περισσότερες από τα δυνατά του σημεία, όπως έκριναν οι “κίτρινοι” στο φινάλε της σεζόν. Αντί αυτού, θα αναζητηθεί παίκτης εξίσου γρήγορος και διεισδυτικός, ο οποίος, όμως, τακτικά να είναι συνεπής και να βοηθάει περισσότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.