Παναθηναϊκός: Όπου φύγει φύγει

Πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί η τελευταία προπόνηση της σεζόν με τους περισσότερους ξένους απόντες καθώς είχαν ήδη κλέισει εισιτήρια για τις πατρίδες τους.

Συνήθως όταν τελειώνει μία σεζόν, σε κάθε ομαδα πραγματοποιούνται ακόμα κάποιες προπονήσεις οι οποίες είναι προπαρασκυαστικές για την επόμενη σεζόν. Δίνεται ένα ατομικό πρόγραμμα σε κάθε παίκτη και φροντίζονται θέματα υγείας ώστε να επιστρέψουν άπαντες έτοιμοι για την προετοιμασία.

Στον Παναθηναϊκό φέτος, με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, πραγματοποιήθηκε μόλις μία προπόνηση, αυτής της Δευτέρας, την επόμενη του 1-4 από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αρκετοί από τους ξένους παίκτες, επειδή είχαν ενημερωθεί από τον Ντρεοσί ότι θα έχουν άδεια, είχαν ήδη σπεύσει να κλείσουν τα εισιτήριά τους για να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και για διακοπές.

Το αρχικό πλάνο λέει ότι άπαντες θα επιστρέψουν στο Κορωπί περί τα τέλη Ιουνίου ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, η οποία για τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ωστόσο μετά από ενημέρωση που είχαν και από τον Σπύρο Βλάχο, η ημερομηνία είναι πιθανό να αλλάξει και να επιστρέψουν νωρίτερα, ανάλογα και με το τί θα θέλει ο νέος προπονητής, ο οποίος πρόκειται εντός του επόμενου δεκαημέρου να έχει πάρει το χρίσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.