ΑΕΚ-Άρης 0-0: Μια θέση ψηλότερα οι φιλοξενούμενοι

Ο Άρης στην καλύτερη σεζόν των 30 τελευταίων χρόνων, κατέκτησε την 3η θέση των play offs, ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στην 4η θέση.

Ο Άρης έπαιζε για…δυο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ, απέσπασε την ισοπαλία από την ΑΕΚ (0-0) και κατέκτησε την τρίτη θέση (61β.) στα play offs, αφήνοντας την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση (60β.). Το πρώτο ημίχρονο προσέφερε πέντε ευκαιρίες των γηπεδούχων και δυο των φιλοξενουμένων, σε αντίθεση με την επανάληψη που υπήρχαν…υποψίες ευκαιριών.

Η ΑΕΚ άρχισε πιο επιθετικά το παιχνίδι, δημιουργώντας την πρώτη ευκαιρία, μόλις στο δεύτερο λεπτό, με τον Μάνταλο που πλάσαρε, ύστερα από πάσα του Ανσαριφάρντ, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε στην αριστερή γωνία της εστίας του. Στην επιστροφή της μπάλας ο Τάνκοβιτς, από θέση οφ σάιντ την μπάλα έστειλε στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ είχε και δεύτερη ευκαιρία στο 6′ , όταν ο Σάκχοφ έκλεψε κάτω απο τη σέντρα, πάσαρε στον Ανσαριφάρντ και πάλι ο Κουέστα απομάκρυνε προ του Ιρανού, ενώ στο 13′ ο Βασιλαντωνόπουλος έπαιξε το «ένα – δυο» με τον Ανσαριφάρντ, έγινε η σέντρα από δεξιά και στην κεφαλιά του Μάνταλου, ο Κουέστα μπλόκαρε σταθερά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και είχε ευκαιρία από στημένη φάση, στην εκτέλεση φάουλ του Γκάμα στο 16′, με την μπάλα να περνά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 24′, στο τεχνητό σουτ του Γκάμα, ο Τσιντώντας απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 37′, η «Ένωση» είχε την σπουδαιότερη ευκαιρία της με τον Τσιγκρίνσκι να…σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα που είδε την πορεία της μπάλας, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα, η ΑΕΚ ζήτησε πέναλντι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σάκιτς, μετά από κεφαλιά του Τσινγκρίνσκι. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και δόθηκε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Άρης που είχε κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 66% ήταν… φλύαρος επιθετικά, ενώ η ΑΕΚ που έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους, ήταν πιο απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ποιότητα και ρυθμό. Η ΑΕΚ συνέχισε να επιτίθεται από τον άξονα της και δημιούργησε μόνο μια καλή ευκαιρία, με τον Μιτάι, ενώ ο Άρης «άγγιξε» το γκολ με τον Μαντσίνι, όταν το πλασέ του απέκρουσε ενστικτωδώς ο Τσιντώντας.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (78′ Μιτάι), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (64′ Νέντελτσιαρου), Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες, Σιμάνσκι, (46′ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ (46′ Κρίτσιτς),, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (64′ Γκαρσία), Ανσαριφάρντ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία (89′ Μπαλκαγιάννης), Μπερτόγλιο (74′ Μπρούνο), Γκάμα (74′ Σίλβα), Μάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.