Λαμία: Ο Παπαϊωάννου θέλει 16 ομάδες στο πρωτάθλημα

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε πως το πρωτάθλημα της Super League 1 θα πρέπει να έχει 16 ομάδες και τάχθηκε κατά της μείωσης από 14 σε δώδεκα.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας ζήτησε από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες να κοιτάξουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να μην κοιτούν μόνο την… πάρτη τους.

Αρχικά, ο Παπαϊώννου δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis”: “Είμαι κάθετος, είμαι υπέρ των 14 ακόμα και 16 ομάδων γιατί με 10 ομάδες, θα γίνει μία κλειστή λίγκα με τους ισχυρούς και τις ομάδες που θα είναι θυγατρικές. Οι μεγάλες ομάδες θα πάρουν περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά, έτσι θα χαθούν οι ομάδες της επαρχίας και εμείς σαν Λαμία δε θα ψηφίζαμε κάτι τέτοιο σε περίπτωση που συμβεί. Μη αξιόπιστο έχει γίνει το πρωτάθλημα και με τα play-off και play-out, θα πρέπει όλοι οι ”μικροί” να ξυπνήσουμε γιατί είμαστε του κλότσου και του μπάτσου… το ποδόσφαιρο είναι για όλη την Ελλάδα, όχι για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη”.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας συμπλήρωσε: “Σε άλλες ομάδες πέφτουν κονδύλια για τα γήπεδα και σε εμάς τίποτα, και όλοι παραπονιούνται για τα γήπεδα. Για εμένα ένα ωραίο πρωτάθλημα είναι με 16 ομάδες σε Superleague 1 και Superleague 2, με δύο ομάδες να πέφτουν και δύο να ανεβαίνουν. Οι μεγάλοι θα πρέπει να κοιτάξουν και λίγο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί τόσο καιρό κοιτούν την πάρτη τους και από εδώ και πέρα θα είμαι ανένδοτος και καυστικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.