ΑΕΚ: Ο Ντα Σίλβα μίλησε για το συμβόλαιο του και το μέλλον του

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα, είναι ο βασικός στόχος για την άμυνα της ΑΕΚ και λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο του παραχώρησε συνέντευξη αναφορικά με το μέλλον του.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεν, μίλησε στο «rennessport.fr» για τη Ρεν χωρίς όμως ν΄αποκαλύψει τα πλάνα του για το μέλλον.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η Ρεν είναι ένα μεγάλο και καλό κλαμπ και νιώθω καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε. Αλλά δεν έχω φύγει. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι καλά εδώ».

Ο Γάλλος δεν επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ.

«Αυτές είναι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να προστατεύσεις το συμβόλαιο σου όταν είσαι στην ηλικία μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω πως μέσα από την καθημερινή δουλειά μου, η απόδοση μου θα μου επιτρέψει να συλλογιστώ με αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση μου προκύψει. Δεν με απασχολεί ποτέ ιδιαίτερα όλο αυτό. Οι προτάσεις ίσως είναι ήδη εκεί και πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν είχα το προνόμιο να διαλέξω; Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Μπορεί να τα ζυγίσω. Το σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος στην προπόνηση κάθε μέρα και να μην το αλλάζεις ποτέ αυτό. Είτε έχεις 4 χρόνια, είτε έναν μήνα ακόμα συμβολαίου. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ το σκεπτικό μου. Σήμερα είμαι παίκτης της Ρεν. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν και θα παλέψω μέχρι τέλους με αυτή την φανέλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης