Άρης: Ατομικό για τρεις, αύριο η αποστολή για ΑΕΚ

Με τρία προβλήματα η προετοιμασία του Άρη για τον αγωνιστικό επίλογο της σεζόν

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν, σύμφωνα με την οποία θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 19.30 για τη 10η αγωνιστική των Play Offs της Superleague Interwetten.

Με στόχο τη διατήρηση της 3ης θέσης ο Άκης Μάντζιος κι οι ποδοσφαιριστές του φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν ότι καλύτερο δυνατό για έναν ανάλογο επίλογο. Όπως ανέφερε κι η ΠΑΕ στη σχετική ενημέρωση: “Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (16/05, 19:30), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση, passing game και rondo game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τους Κώστα Μήτρογλου, Νικόλα Ιωάννου και Εργκυς Κάτσε να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.