ΑΕΚ: Εκτός Ελλάδας ο Κονέ, Γαλλία ο Ταυλαρίδης

Η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ ουσιαστικά τελείωσε με τους Παναγιώτη Κονέ, Στάθη Ταυλαρίδη και Γιάννη Παπαδημητρίου να φορτσάρουν προκειμένου να κλείσουν θέματα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Εκτός Ελλάδας βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι τρεις άνδρες της ΑΕΚ που έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού της ομάδας για τη σεζόν 2021-22.

Εξωτερικό ο Κονέ, πιθανότατα για προπονητή

Ο Παναγιώτης Κονέ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό αναχώρησε για το εξωτερικό προκειμένου να κάνει διάφορα ραντεβού για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό τόσο για να δει προπονητικά κέντρα για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα, κάποιες άλλες πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στο εξωτερικό μαζί με τον Γιάννη Παπαδημητρίου προκειμένου να συζητήσουν με υποψήφιο προπονητή για τον πάγκο της ΑΕΚ. Το θέμα του προπονητή άλλωστε αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχει κλείσει οριστικά.

Γαλλία για τσεκάρισμα παικτών ο Ταυλαρίδης

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Στάθης Ταυλαρίδης φέρεται να αναχώρησε για τη Γαλλία όπου το Σαββατοκύριακο θα τσεκάρει συγκεκριμένους στόχους της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και την τελική κρούση προς τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, αν και η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες για θετική κατάληξη. Το προσεχές Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας είναι χωρισμένη σε δύο μέρες. Για τη Ligue 2 τα ματς θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 21:00 και για την Ligue 1 την Κυριακή στις 22:00. Συνεπώς, οι στόχοι που θα προσεγγίσει ο Ταυλαρίδης είναι συγκεκριμένοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.