Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0: Φινάλε αντάξιο της πορείας του

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με καθαρή νίκη επί του "Δικεφάλου"

Με την φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας της ομάδας να ξεκινάει με τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό δεν είχαν την παραμικρή διάθεση να χαλάσουν το κλίμα. Μπορεί το ραντεβού με τον “δικέφαλο” της Θεσσαλονίκης να μην είχε διακύβευμα για τους γηπεδούχους, όμως όπως κι αν είχαν τα πράγματα, αυτός είναι ο μεγάλος τους αντίπαλος τα τελευταία χρόνια και κάθε νίκη απέναντί του έχει αξία και δίνει επιπρόσθετους πόντους.

Το μόνο που χρειάστηκαν οι παίκτες του Μαρτίνς ήταν λίγο χρόνο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με δεδομένο πως ήθελε να έχει το κεφάλι του ήσυχο για τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης, αλλά το γεγονός αυτό εν τέλει λειτούργησε ως καμπανάκι για τους γηπεδούχους. Με το που βρήκαν ρυθμό, βγάζοντας ένταση στο χορτάρι, ουσιαστικά καθήλωσαν τους αντιπάλους τους για τα επόμενα 55-60 λεπτά.

Μέσα σε αυτό το διάστημα δημιούργησαν πάνω από πέντε αξιοσημείωτες ευκαιρίες, πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ (με τον Μασούρα στο 32′) κι επί της ουσίας χάρισαν στους συνδρομητές των καναλιών novasports μια ωραιότατη περίληψη των όσων είχαν προηγηθεί στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο “Δικέφαλος” δεν είναι βεβαίως μια ομάδα που αποδέχεται έτσι εύκολα τη μοίρα της. Έβγαλε αντίδραση από ένα σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο, επιχειρώντας να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση, ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε τόσο το καθαρό μυαλό, όσο και τις λύσεις από τον πάγκο για να απαγορεύσει κάθε δυσχερή γι’ αυτόν εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.