Τσιγγάρας «Θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε» (vid)

Ένα ... χαμένο στοίχημα τον έφερε ξανά ενώπιον της κάμερας του Novasports.gr αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του η ωριμότητα που τον διακρίνει καθιστά κάθε συζήτηση μαζί του άκρως ενδιαφέρουσα

Ο Χάρης Τσιγγάρας στα 21 του χρόνια μπαινοβγαίνει στην 11άδα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός χαφ προσπαθεί καθημερινά για την εδραίωσή του στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα, απόντος του τιμωρημένου Σβαμπ αναμένεται να κληθεί να σηκώσει σημαντικό φορτίο της μεσαίας γραμμής στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Χαλκιδικιώτης χαφ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Κωστή Μπότσαρη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον εαυτό του και την ομάδα. «Ειδικά η ομάδα βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση, εγώ θα έλεγα σε … καλή και μένει να δούμε αύριο τί θα δείξουμε».

Για το ενδεχόμενο να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής αύριο: «Είμαι έτοιμος, πάντα δίνω το 100%».

Για το δυναμικό μπάσιμο του Λύρατζη: «Είναι πολύ καλό για μας. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν άνθρωπο που μας εμπιστεύεται. Προσπαθούμε να τον δικαιώσουμε σε κάθε ευκαιρία, βελτιωνόμαστε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για την αλλαγή «προσώπου» της ομάδας: «Δεν άλλαξαν πολλά, σίγουρα ο σχηματισμός. Το πιστεύαμε, γίναμε πιο τυχεροί και βγαίνει η δουλειά που κάναμε τόσο καιρό».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και τί ματς περιμένει: «Είναι κάτι μεμονωμένο, εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση με τον τελικό. Θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ …


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.