Σνάουτσνερ: «Άλλο το αυριανό ματς, άλλο ο τελικός του Κυπέλλου» (vid)

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Κωστή Μπότσαρη για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, την αλλαγή σχηματισμού αλλά και τη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία

Λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Novasports.gr συνάντησε τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων ο Πολωνός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη: «Σημειώσαμε μια δίκαιη νίκη, χωρίς ν’ απειληθούμε, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Για την αλλαγή σχηματισμού είπε: «Μας ταιριάζει αυτό το σύστημα. Την πρώτη φορά που το επαναφέραμε δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Στη συνέχεια όμως φάνηκε η δουλειά που έχει γίνει. Νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι, όπου είχαμε ταλαιπωρηθεί».

Αρνήθηκε να μιλήσει για την επόμενη σεζόν κι αν αυτό θα παραμείνει οδηγός για τη συνέχεια. «Εξαρτάται από πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν το αυριανό ματς κι αν αποτελεί … πρόβα τελικού: «Όχι, άλλο παιχνίδι είναι το αυριανό, άλλο θα είναι ο τελικός, ξεκάθαρα».

Για την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων παρά τις σημαντικές απουσίες: «Μας λείπουν μεν αλλά τα παιδιά που ήρθαν και τους αντικατέστησαν τα πήγαν πολύ καλά. Όπως ο Λύρατζης που μπήκε με τον Άρη και μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη».

Από την κουβέντα μας δε θα μπορούσε να λείψει ο Πάμπλο Γκαρσία ελέω της γεννέθλιας ημέρας του: «Φοβερός άνθρωπος, νομίζω πως είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έχει την ομάδα στην καρδιά του. Αν μπορεί … είκοσι χρόνια ή παραπάνω να είναι στην ομάδα θα ήταν το καλύτερο. Έχουμε καλή σχέση, ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον, παίξαμε και μαζί. Είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός μου, τον αγαπάω …».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.