Κρμέντσικ: «Δύσκολο ματς, περιμένουμε ντέρμπι» (vid)

Ο 28χρονος Τσέχος επιθετικός μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Κωστή Μπότσαρη για τη νίκη επί του Άρη και την επικείμενη – εκτός έδρας – αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μέρος της επιτυχήμενης αναγέννησης του ΠΑΟΚ στα Play Offs δικαιωματικά διεκδικεί και ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Ο υψηλόσωμος Τσέχος φόρ, πλαισιώνει έναν ιδιαίτερο ρόλο, εναλάσσεται με τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης προσπαθώντας να κάνει πράξη τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας. Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε για το ματς με τον Άρη, τη συνομιλία που είχε με τον Πάμπλο Γκαρσία πριν από το ματς αποκαλύπτοντας πως: «Με είχε προϊδεάσει πως δε θα ξεκινήσω. ‘Να είσαι έτοιμος για το τελευταίο ημίωρο’, μου είπε κι έτσι έγινε».

Επίσης αναφέρθηκε στο γοργό «δέσιμο» που απέκτησε με την ομάδα: «Τα εύσημα ανήκουν στον μάνατζέρ μου. Από τις πέντε προτάσεις που είχαμε εκείνος μου είπε ‘αυτήν είναι η καλύτερη ομάδα για σένα’. Επίσης ως παίκτης της Βικτόρια Πλζεν, είχαμε αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, εκεί γνώρισα το ‘δέσιμο’ που έχουν με τον ΠΑΟΚ και κατενθουσιάστηκα από την ατμόσφαιρα».

Και κατέληξε σχολιάζοντας το ματς με τον Ολυμπιακό, τη σημασία του, την ιδιαίτερη φύση του και τους αναπόφευκτους συνειρμούς που δημιουργούνται για τον τελικό του Κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.