Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Νίκη – εισιτήριο Ευρώπης (vids)

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα ματς που στο δεύτερο ημίχρονο είχε εντυπωσιακή εξέλιξη.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρούνε τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, έδειχναν διάθεση για να ανεβάσουν ρυθμό και να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά στις δυο εστίες χωρίς όμως να υπάρξει κάποια τελική προσπάθεια.

Το παιχνίδι ήταν γενικά κλειστό σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τους δυο αντιπάλους να έχουν την πίεση σε υψηλό βαθμό με αποτέλεσμα οι επιθετικές προσπάθειες να περιορίζονται αισθητά. Κάποιες ενέργειες του Σανκαρέ και ένα σουτ του Καμπετσή ήταν και οι πιο αξιοσημείωτες στιγμές στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να προκύψει από αυτές κάποια σημαντική φάση.

Το ματς είχε πολύ δύναμη, αρκετά φάουλ και μονομαχίες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί ο απαραίτητος ρυθμός που φέρνει συνήθως και τις ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε, ο Παναθηναϊκός πρώτος είχε μια μεγάλη ευκαιρία με δημιουργό τον Βιγιαφάνιες και τον Μακέντα να μην βρίσκει την μπάλα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ από εκείνο το σημείο και μετά παρουσιάστηκε άκρως βελτιωμένη. Σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία ουσιαστικά στο ματς μετά από την σέντρα του Ανσαριφάρντ και το ωραίο πλασέ του Μάνταλου στο 50ο λεπτό, δυο λεπτά αργότερα βρίσκει και πάλι δίχτυα με τον Ιρανό αλλά το τέρμα ακυρώθηκε διότι στην σέντρα του Μάνταλου η μπάλα είχε βγει εκτός ορίων.

Στην συνέχεια ακολούθησαν και πάλι σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο αρκετές σημαντικές στιγμές, στην πλευρά των γηπεδούχων με πρωταγωνιστές τους Γαλανόπουλο, Σβάρνα και Τάνκοβιτς ενώ ενδιάμεσα ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση με την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Χατζηγιοβάνη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιντώτας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε πτώση του Μακέντα μέσα στην περιοχή μετά από παρέμβαση του Νεντελτσιάρου, η φάση ελέγχθηκε από τον διαιτητή στο VAR και στην συνέχεια καταλόγισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακέντα με τον Ιταλό όμως να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα.

Το σκορ δεν άλλαξε η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 και εξασφάλισε ουσιαστικά το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.