Ολυμπιακός: Δεν πήγε για “διακοπές” στην Αρκαδία

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει "τουριστικά" το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί όλα να έχουν κριθεί για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, ωστόσο σε καμία περίπτωση τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε της σεζόν δεν προσεγγίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς με “χαλαρό” τρόπο. Η συμμετοχή νέων παικτών, αλλά και ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής στοχεύει στο να διατηρηθεί ο αγωνιστικός ρυθμός και η διάθεση ψηλά. Είναι λογικό εκείνοι που “τράβηξαν κουπί” να παίρνουν ανάσες αυτό το διάστημα. 

Για τον Μαρτίνς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρίνει μια σειρά παικτών εν όψει της νέας σεζόν. Καλή η προετοιμασία και τα φιλικά, ωστόσο εδώ μιλάμε για μια σειρά παιχνιδιών υψηλού επιπέδου απέναντι στους άμεσους ανταγωνιστές. Για τον Αστέρα Τρίπολης ο Πορτογάλος ανέφερε πως είναι “η πιο βελτιωμένη ομάδα των playoffs σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν”, οπότε δεν περιμένει εύκολο απόγευμα στην Αρκαδία.

Το μπαλάκι με αυτόν τον τρόπο πέρασε στα χέρια των παικτών που θα επιλεγούν να ξεκινήσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Μαρτίνς λίγες μέρες πριν την “πρόβα τζενεράλε” για τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να κλονιστεί η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας του. Παράλληλα έδειξε εμπιστοσύνη στο ρόστερ του, αφήνοντας στην Αθήνα τον πολύτιμο Εμβιλά και τον φορμαρισμένο Φορτούνη.

Σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν έχει κάτι να χάσει, λογικά κερδισμένο θα βγει το ποδόσφαιρο. Ο Μαρτίνς στη Θεσσαλονίκη εκτός από τον βαθμό της ισοπαλίας, κέρδισε και τους Τζολάκη, Σουρλή και Καλογερόπουλο. Στην Τρίπολη ποιο θα είναι το κέρδος;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.