Δουβίκας «Χαρούμενος και περήφανος για όλους» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Βόλου επί της ΑΕΛ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα, σε μια συνέντευξη που είχε τον χαρακτήρα ... αποχαιρετιστήριας

Το ιδανικό τέλος σε μια ονειρική σεζόν για τον Τάσο Δουβίκα, αν κι έχει ακόμη ένα ματς με τον Βόλο.

Κόντρα στην ΑΕΛ πέτυχε το 14ο γκολ του στη σεζόν, δημιούργησε τα άλλα δύο κι ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Ελλάδα καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία, όπου θα φοράει τη φανέλα της Ουτρέχτης.

Όπως ανέφερε στον Ευγένη Δαδαλιάρα: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ήθελα να τελειώσω με νίκη. Δώσαμε το 100%, είμαι περήφανος για όλους, είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλη την ομάδα, μου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να αναδειχθώ. Είναι μια καλή χρονιά, δίνω το 100%, με βοήθησαν όλοι. Είναι μια επιτυχία και ομαδική και ατομική».

Αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εξήγησε: «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Η Ουτρέχτη μου παρουσίασε ένα καλό πλάνο. Πιστεύω στο εαυτό μου και θεωρώ ότι μου ταιριάζει το ολλανδικό πρωτάθλημα». 

Για το πλάνο που του παρουσίασε η ολλανδική ομάδα: «Κοιτάω πάντα για το καλύτερο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κι ελπίζω να τα καταφέρω. Θα με πιστέψουν, θα πάρω χρόνο συμμετοχής κι αν μπορέσω να ανταποκριθώ θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν αρκετοί στόχοι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έχω αυτοπεποίθηση».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τους λόγους της τελικής του επιλογής: «Ήθελα εξ αρχής εξωτερικό, είναι τιμή για μένα να με θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα αλλά εγώ ήθελα εξωτερικό». 

Κι ολοκλήρωσε μιλώντας για την εμπειρία του με την Εθνική: «Τεράστια τιμή, αν και δεν έπαιξα στα επίσημα με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι μέγιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.