Χιμένεθ: “Θλιβερή η απώλεια των ντέρμπι, η χειρότερη περίοδος της ποδοσφαιρικής ζωής μου” (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, το πλάνο με τον ΠΑΟΚ που δεν βγήκε, τα 44 γκολ παθητικό, τον Μάνταλο και το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ΑΕΚ λέγοντας μεταξύ άλλων πως: “Οι ήττες ψυχολογικά επηρεάζουν πάρα πολύ και πολύ περισσότερο όταν βάση στοιχείων αξίζεις περισσότερα σ’ ένα παιχνίδι” ενώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ ανέφερε:

“Η μεγάλη προσπάθεια του πρώτου μέρους δεν μεταφράστηκε σε κάποιο γκολ. Η ιδέα ήταν να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι στο πρώτο και να φρεσκάρουμε την ομάδα στο δεύτερο με τον Σιμάνσκι και τον Τάνκοβιτς, αλλά ήταν πολύ γρήγορα τα δύο γκολ που δεχθήκαμε για να αντιδράσουμε. Πρέπει να μετράμε τις δυνάμεις του κάθε παίκτη”.

Η ΑΕΚ μετράει 16 ντέρμπι χωρίς νίκη με τον Χιμένεθ να τονίζει: “Για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ όλα τα ματς οφείλουν να είναι τελικοί. Είναι θλιβερό και στεναχωριέμαι για τα πολλά ντέρμπι που έχουμε χάσει. Θα πρέπει να έχουμε τον σεβασμό και την τιμή να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς. Μετά θα πρέπει να αξιολογηθούν τα πάντα και να ακουστούν όλες οι δικαιολογίες που μπορεί να χρειάζονται”.

Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε και στα 44 γκολ παθητικό της ομάδας τονίζοντας: “Η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να συνηθίσει σε κάτι τέτοιο ποτέ. Είναι η χειρότερη περίοδος στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Θα πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες από τα κέρατα του ταύρου όπως λέμε στην Ισπανία και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αναλύσουμε πολλά πράγματα”.

Δείτε επίσης τις είπε για το πλάνο του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.